koliko časa?
koliko časa?
zanima me ker se selim koliko časa potrebujete da mi pridete priklopit t2 paket internet,telefon in kabelsko.sem pa iz kranja iz naselja planina2.pa še to ali lahko obstoječo telefonsko številko prenesem?hvala za odgovor

-
T2_Delavec
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
- Zadovoljen
- Model
- Paket: 8Mbps / 1Mbps + IP tel + IP TV
- Kraj: Celje
Re: koliko časa?
Normalno da lahko preneseš telefonsko številko...peklanc napisal/-a:zanima me ker se selim koliko časa potrebujete da mi pridete priklopit t2 paket internet,telefon in kabelsko.sem pa iz kranja iz naselja planina2.pa še to ali lahko obstoječo telefonsko številko prenesem?hvala za odgovor![]()
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 
- ervins
- Model
- Paket: Oranžni diamant, FTTH
- Kraj: Kranj/Primskovo
Samo internet in Tv bi rekel da se hitro dobi.Problem pa je če vzameš telefon ali celo prenašaš številko.Tam pa telekom malo zavlačuje.
V zgornjem postu sem pisal o VDSL,zato sem omenil minimalno en mesec.Tam so odvisni od TS,ki pa vedno zavlačuje kar se le da.Jaz osebno sem v Kranju čakal VDSL 45 dni.
V zgornjem postu sem pisal o VDSL,zato sem omenil minimalno en mesec.Tam so odvisni od TS,ki pa vedno zavlačuje kar se le da.Jaz osebno sem v Kranju čakal VDSL 45 dni.