[Imam] 1 Mbps / 256 Kbps +2×IP TV +1×IP telefon

Splošni pogovori o T-2
Uporabniški avatar
VonArx
Model
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a VonArx » 13. Mar 2007 ob 13:34

Evo imel bi eno konkretno vprašanje in sicer: glede na to ,da sem naročil 2×amino z TV in ,da zadeva seveda laufa vredu me zanima ,kako je mogoče spremljat HD programe ,ker imamo doma en plazmatski TV in enega navadnega toda jaz sem zraven dobu samo navdana aminota, je treba dopis itd. ,kako je z ceno itd... hvala za morebitne odgovore ,Lp!!
Slika čakal 33 dni
Slika FTTH služba

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 13. Mar 2007 ob 13:38

Najprej ti mora linija omogočati dodatnih 25 Mbps (-8 Mbps, če boš vrnil en Amino 110). Če ti ne, s HDTV ne bo nič.

Drugače se pa vse spremembe začetne pogodbe rešuje z dopisi.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
pack
Legenda
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a pack » 13. Mar 2007 ob 13:40

Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Uporabniški avatar
VonArx
Model

Odgovor Napisal/-a VonArx » 10. Apr 2007 ob 21:15

No pe dobrem mesecu ,kar imam T-2 lahko rečem ,da sem z storitvami T-2 vse prej kot zadovoljen,čeprav je sprva kazalo ,da sem šel iz siola na boljše a temu niti v enem pogledu ni tako žal, ne cena ne kvaliteta ne opravičita svojega!! Kakovost TV signala je slabša kot pri Siolu zadnje dni je zelo pogosto prisotno kockarjenje,ponudba programov pa samo splošna in brez vsebin za katere bi bilo vrednoto plačati vsak evro, glede telefona ne bom rekel nič ,čeprav vem ,da na T-2 verjetno niso krivi za tako slab aparat tel.aparat, brez konkurence.Sam sem prav v teh dneh mislil nadgraditi svoj paket na 10mbits a mi linija tega ne omogoča,modem pa je tudi vse prevečkrat "vrglo dol".Sam sicer ne jamram toliko,čeprav zgleda tako ,toda z T-2 sem upravičeno nezadovoljen za ,kar govorijo dejstva ,če podam končno oceno Internet ni cenejši kot pri ostalih ponudnikih ,čeprav T-2 zavaja svoje morebitne nove uporabnike, kako je cenejši, TV je sicer res cenejša od konkurence a za to programsko shemo, verjetno edino normalna cena ,v kratkem mislim ,da vsi skupaj lahko pričakujemo še kakšen rez programov,telefonije ne bom komentiral mi je pa žal ,da se na tem področju nič ne premakne ,čeprav imajo v sosednji Avstriji navolj kar nekaj IP-aparatov,čeprav na T-2 pravijo drugače, da obstaja le eden.- Meni osebno je najbolj žal ,da je tako toda zaenkrat imam dokaj slabo izkušnjo z T-2, tudi reševanje dopisov za raznorazne stvari se vleče zelo,zelo dolgo, škoda je ,da je tako, toda T-2 v bistvu ni nič posebnega in je le edeni izmed mnogih ponudnikov,a še daleč od tistega ,za kar se ima!Žal pa se tudi pri T-2 kaže izrazita kadrovska nestrokovnost in koordinacijska nevsklajenost, ko za eno vprašanje dobiš dva različna odgovora(primer:po telefonu vprašam ali mi linija omogoča spremljanje HD in mi pravijo ,da bodo dali na testiranje sinhronizacije modem in naj pokličem jutri,nato pokličem in pravijo ,da je preverjeno in ,da lahko začnem postopek pridobivanja, dan prej pa dobim na mail,da linija ne omogoča spremljanje signala HD in moram postopek preklicati,mislim....!
Slika čakal 33 dni
Slika FTTH služba

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 10. Apr 2007 ob 22:12

Prijavi napako na telefonsko 0590-00-002 - kocke so posledica piškave inštalacije ali linije. Tehniki, ki so tam delajo do 22:00, torej lahko narediš to SEDAJ!
Optika 100/10

lukalan
Uporabnik
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a lukalan » 10. Apr 2007 ob 22:34

Preveč denarja za čedalje slabšo kakovost

Uporabniški avatar
VonArx
Model

Odgovor Napisal/-a VonArx » 10. Apr 2007 ob 23:50

Navadni Nimda napisal/-a:Prijavi napako na telefonsko 0590-00-002 - kocke so posledica piškave inštalacije ali linije. Tehniki, ki so tam delajo do 22:00, torej lahko narediš to SEDAJ!
Absolutno bom takoj jutri zjutraj,čeprav dvomim,da bo kaj pomagalo, kar se tiče moje instalcije interne hišne je praktično najboljša možna v tem hipu ,ker sem popolnoma na novo urejal vso instalacijo od tel. linije v modem do uporabnikov, tako ,da tu ni problem, TV nekateri programi dobesedno
"torpedirajo" od kockarjenaja, kar se tiče linije ne rečem nič,čeprav me vseeno čudi ,da do sedaj nikoli nisem imel večjih problemov z linijo ,kockanje progromov pa sem pri prejšnem ponudniku spremljal le na začetku to je pred tremi leti, saj ne rečem, da je kockanje prisotno vsesskozi in na začetku ga ni bilo ,zadnje dni pa je šla stvar že malo "čez rob" zato bom moral ukrepati!
Slika čakal 33 dni
Slika FTTH služba

mitja_i
Starešina
Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 11. Apr 2007 ob 08:16

Tehniki na 0590 00 002 delajo 24ur na dan!
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

Odgovori