[ZOPET problemi] Mikrofon ne dela
- Zadovoljen
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: 8Mbps / 1Mbps + IP tel + IP TV
- Kraj: Celje
[ZOPET problemi] Mikrofon ne dela
še včeraj sem snemal nekaj na mikrofon, vse je delalo ok, danes pa (po tem ko sm update-al winamp, če ma to veze?) ne dela nič več... pod nastavitvah imam povsod izbran mikrofon in tudi glasnost do konca. preprosto ne snema več, še par ur (včeraj) nazaj pa je delalo vse kot je treba... any ideas?
razmišljal sem o system restore na včeraj... in v končni fazi bo treba
razmišljal sem o system restore na včeraj... in v končni fazi bo treba
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
dej ti prever nastavitve mixerja... ne pozabit da mas playling pa recording nastavitve. si sigurn da mas pr recordingu izbrac mic? probi s kako live linux distribucijo (magar knoppix, slax al kaj takega) kej posnet, pa bos prec vidu al je problem v operacijskem sistemu ali zvocni kartici (oz. maticni, ako je integrirana)
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
- Zadovoljen
- Model
- Zadovoljen
- Model
Poskusi to ... greš v Mixerja, daš Možnosti in če lahko, označi Dodatne nastavitve (neki tacga)
Potem pa poglej, če se ti pri mikrofonu pojavi gumb za dodatne nastavitve, klikni to, in izberi Microphone Boost ... pri meni tut mikrofon "ne dela" (se ne sliši kar govorim vanj), dokler nimam izbranega Boosta.
Potem pa poglej, če se ti pri mikrofonu pojavi gumb za dodatne nastavitve, klikni to, in izberi Microphone Boost ... pri meni tut mikrofon "ne dela" (se ne sliši kar govorim vanj), dokler nimam izbranega Boosta.

- Zadovoljen
- Model
- Zadovoljen
- Model
prenaglil sem se. ni bil kriv winamp, ampak igra "Ultimate Spider-Man". Ne vem zakaj, a vedno ko inštaliram to igro mikrofon sicer še dela, ampak pri naslednjem restartu pa ne več. Glasnost da na nič, ga onemogoči (po restartu) in ko popravim to, še vedno ne dela. Ne razumem kako lahko igra vpliva na delovanje mikrofona