Poštne nastavitve
Poštne nastavitve
Sedaj sem na novo namestil windowse in sem moral ustvariti poštni račun.Vse sem lepo vpisal, vendar mi napiše napaka.Vpisal sem tudi pop in smtp strežnike !
pop strežnik : pop.t-2.net
smtp strežnik : smtp.t-2.net
Prosil bi, če mi poveste kako se pravilno nastavi pošta in ali moram vpisati uporabniško ime in geslo tisto ki sem ga dobil na listu od t2.
Hvala že vnaprej
pop strežnik : pop.t-2.net
smtp strežnik : smtp.t-2.net
Prosil bi, če mi poveste kako se pravilno nastavi pošta in ali moram vpisati uporabniško ime in geslo tisto ki sem ga dobil na listu od t2.
Hvala že vnaprej
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
-
- Starešina
To se ureja z zahtevkom (telefonsko na HD) in ti potem resetirajo geslo na prvotno, kot si ga imel opb vključitvi T-2. Pol ga lahko pa spet nazaj spremeniš v nekaj, kar boš vedel le ti (in seveda to napisal na papir in spravil v predal).darkdog napisal/-a:kaj pa če geslo na servisnih straneh pozabiš,se ga kako da ugotoviti? Ravn zadnč me je žrl,kje mam zapisano,ampak sem našelampak vprašanje se mi pa še vedno poraja.
Optika 100/10
-
- Starešina
-
- Začetnik
- Paket: 4mb/1mb
- Kraj: Ljubljana
Re: Poštne nastavitve
A mi lahko kdo pove, zakaj tok casa traja, da pošta pride na ta t-2 mejl, po mojem štopanju 15 min skor iz keregakol mejla??
Hvala
Hvala
-
- Starešina
Tole je posledica Greylistinga, ki je zaščita mail naslova pred SPAM-om. To velja za vsak nov par pošiljatelj-prejemnik. Včasih so časovni zamiki tudi nekaj ur. Ko pa je par enkrat poznan (mail sistemu), pa ne producira več takega časovnega zamika! Torej probaj večkrat in potem bo v redu.
Optika 100/10
Jaz bi rad da je to storitev mozno izklopiti. Se to da urediti? Malo je smesno da na tak nacin deluje posta.
-
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Pri spamu ni nič smešnega... Bi ti torej raje dobival ogromno spama?
-
- Starešina
Ne! To je nastavitev strežnika. Sicer pa zamik nastaja samo pri novih endpointih. Če pošiljaš recimo iz firme domov, potem po par pošiljanjih tega zamika ni več.t2 napisal/-a:Jaz bi rad da je to storitev mozno izklopiti. Se to da urediti? Malo je smesno da na tak nacin deluje posta.

Optika 100/10