Smo najprej doma želeli vzeti samo internet... potem so pa prinesli ubistvu vse škatlice, zaradi nekega testnega obdobja, pa smo se potem kar odločili, da z vsem ostanemo na T2

S priklopom nisem imela večjih težav, rahel problem je bil samo pri telefoniji, ker nismo hoteli imeti belcota ampak pač star, brezžični telefon.
Je bilo cel kup klicanja, pa poslušanja da se da, pa z druge strani, da se ne da... potem sem šla pa v kranju v pisarno T2, kjer se je ubistvu dokončno ugotovilo, da se da...
Sem dobila tisto napravo, ki ima modro lučko...Sicer vse skupaj potem kakšen teden ni delalo... pa se je tudi to uredilo in sicer z "ugrabitvijo" T2jevca, ki se je slučajno sprehajal okoli bloka

Zdaj pa še razlog, da sem se spravila po tolikem času pisati "svojo izkušnjo". Nikjer na forumu nisem našla, kam naj napišem tole vprašanje, tako da sem raje tukaj novo temo odprla, kot pa kje drugje

In sicer me zanima, kako je s kupljenimi aminoti in garancijo, če slučajno nekaj neha delati?
Ker pri najemnini je tako (če sem prav računala), da aminota približno v 4 letih odplačaš...s tem da če je karkoli narobe, enostavno paš zamenjaš... Kaj pa pri kupljenih? Po enem letu, ko ni več garancije in neha delati...mi preostane samo to, da najamem pač še enega aminota? Ali je kako drugače urejeno vse skupaj?
lp Nina