Nove storitve: samo TV in samo TV+TEL
In kaj je s tem stavkom narobe... vedno je nek riziko, če stopaš po neznanem. Prehod na T-2 ni vedno 100% uspešen, pa problemi se znajo še naknadno pojaviti. Vedno obstaja neka negotovost (riziko), ki jo moraš vzeti v zakup, ko se odločaš. Upam, da se strinjaš s tem.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Ne bo držalo... enkrat (če ne že dvakrat) jim je odletela cela Slovenija, ker jim je odletel tako glavni strežnik (ne vem točno kateri), kot tudi njegov backup. Če boš malo pobrskal po forumu, boš ta prispevek tudi našel.
Drugače pa moram pohvalit T-2... manj je izpadov (vštevši tudi Telekomove), kot jih je bilo prej na Siolu.

Drugače pa moram pohvalit T-2... manj je izpadov (vštevši tudi Telekomove), kot jih je bilo prej na Siolu.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: Čas je relativen
- Kraj: Ljubljana - Brod
Starejši ljudje malo težje sprejmejo novosti kot mlajši.
Npr. moja mama noče iti po poti VDSL -> optika , ker noče dvakratnih posegov. Tako sedaj čakam, da pridejo priklopit.
Je pa danes posijal laser na Pavšičevi, Martina Krpana pa tut ni daleč.
@NN
Če jutri zrihtaš monterje k Bobiju obljubim, da bova nabila vsaj dve uri impulzov na telefonu
Danes so še mobitelovi laufal
Pivo tako ali tako samoumevno, glede na temperature najboljše na mojem koncu, ob Savi.
Npr. moja mama noče iti po poti VDSL -> optika , ker noče dvakratnih posegov. Tako sedaj čakam, da pridejo priklopit.
@NN
Če jutri zrihtaš monterje k Bobiju obljubim, da bova nabila vsaj dve uri impulzov na telefonu

Danes so še mobitelovi laufal

Pivo tako ali tako samoumevno, glede na temperature najboljše na mojem koncu, ob Savi.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Navdušenec
- Paket: 1/256
- Kraj: Koseze
od Kosez pa do Bobija res ni dalec... fantje, kdaj gremo na pivo?antjest napisal/-a:Starejši ljudje malo težje sprejmejo novosti kot mlajši.
@NN
Če jutri zrihtaš monterje k Bobiju obljubim, da bova nabila vsaj dve uri impulzov na telefonu![]()
Danes so še mobitelovi laufal![]()

-
- Faca
- Paket: Čas je relativen
- Kraj: Ljubljana - Brod
Še mal OT
To bo Bobi povedal, ko spet pride na tablo. Trenutno je še v fazi delirija, ker so ga tako nasilno odklopili s parice (T2 nič kriv)
Kako bo učinkoval šus optike bomo pa kmalu videli.
Ko se stanje stabilizira pa tekoča problematika dalje
Kar se pa mene tiče, še jutri nočna, potem pa dopust skor do konca junija (še lanski, ker mi ga nikakor ni uspelo pokurit).
Sem že mislil, da je dopust nekaj za na kruh namazat.
To bo Bobi povedal, ko spet pride na tablo. Trenutno je še v fazi delirija, ker so ga tako nasilno odklopili s parice (T2 nič kriv)

Kako bo učinkoval šus optike bomo pa kmalu videli.
Ko se stanje stabilizira pa tekoča problematika dalje

Kar se pa mene tiče, še jutri nočna, potem pa dopust skor do konca junija (še lanski, ker mi ga nikakor ni uspelo pokurit).
Sem že mislil, da je dopust nekaj za na kruh namazat.