Ko se zalomi, se zalomi ornk ...
Ej hvala vam ... če ne bo nobenega glasu od njih, bom šla jaz to kr sama ponj
Aja ... hehe ... a je to kakšna full posebna kunšt priklopit? Sej tok leva za te stvari nisem, samo vprašam
Sem si kar oddahnila, ko sem dobila tok odgovorov in predvsem pomoči. Sicer še ni zrihtano, ampak tale forum je zakon ... saj moralna podpora je
Lep dan vam želim!

Aja ... hehe ... a je to kakšna full posebna kunšt priklopit? Sej tok leva za te stvari nisem, samo vprašam

Sem si kar oddahnila, ko sem dobila tok odgovorov in predvsem pomoči. Sicer še ni zrihtano, ampak tale forum je zakon ... saj moralna podpora je

Lep dan vam želim!
- madpanter
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
http://www.t-2.net/?AUID=D1166901123B129010CB6
tu je vse razloženo. Sam glede nato da maš 2 tv so ti zihr moral dati tudi nek razdelilec
tu je vse razloženo. Sam glede nato da maš 2 tv so ti zihr moral dati tudi nek razdelilec

- ZmAY
- Model
- Paket: 8/1 + tel + TV
- Kraj: Kranj
Re: Ko se zalomi, se zalomi ornk ...
jest mam 2 aminota, prid iskat:), ze 1 let ju mam, tv mi pa ne dela, sm odjavu, iskat pa nikol niso prsli.Zoey napisal/-a: Sedaj že vidim kaj bo ... vsak dan bom lahko klicala tja gor in prosila, če bi mi pa lahko končno prinesl tisto klinčevo opremo. K TV je baje že kr priklopljen, opreme pa nikjer.
- ZmAY
- Model
- Paket: 8/1 + tel + TV
- Kraj: Kranj
Ja valda, zdej bomo pa uporabniki hodil po opremo ker ste vi prevec "zabesetztani". To je tko k da bi mogu po svojo posto na sedez poste hodt, ker se postarjem ne bi dal prpelat poste v tvoj nabiralnik, oz. jim nekako ne bi ratal.. ne bi tak postar dolg delov za posto.. podn.mitja_i napisal/-a:Lahko se pa tudi oglasiš v skladišču in prevzameš opremo.
Hej!
Hvala za ponudbo, baje dobim neki v zvezi z VDSL2 in tut nov modem
(kuk sem pa naenkrat bihtna, ne? hehe)
Če bo vse po sreči še danes, drugače pa jutri. So me pa tut iz starega operaterja klical, in so bli čist presenečeni, ko sem jim povedala, da nisem mela pojma, da so me odklopil ...
Ampak če se bo sedaj zrihtalo, bo uredu ... upam. Bom sporočila kako bo delal
Hvala za ponudbo, baje dobim neki v zvezi z VDSL2 in tut nov modem

Če bo vse po sreči še danes, drugače pa jutri. So me pa tut iz starega operaterja klical, in so bli čist presenečeni, ko sem jim povedala, da nisem mela pojma, da so me odklopil ...
Ampak če se bo sedaj zrihtalo, bo uredu ... upam. Bom sporočila kako bo delal

Če glih morim ... bi mela pa še eno bolj tehnično vprašanje ...
In sicer ... kot sem že rekla, 2 televiziji v različnih sobah - kabel za kabelsko je potegnjen skozi steno (seveda čez luknjo
)
Kako je to potem s priklopom? Zdej je tista "dominantna" televizija v dnevni sobi, tm je tut razdelilec, ki gre skozi steno v mojo sobo v moj TV. A bo potem potrebno ta kabel od televizije iz dnevne sobe potrebno potegniti do modema? Al kako to gre?
Sej mislm, da zdej bom pa res počas nehala ...
Sorry če najedam
In sicer ... kot sem že rekla, 2 televiziji v različnih sobah - kabel za kabelsko je potegnjen skozi steno (seveda čez luknjo

Kako je to potem s priklopom? Zdej je tista "dominantna" televizija v dnevni sobi, tm je tut razdelilec, ki gre skozi steno v mojo sobo v moj TV. A bo potem potrebno ta kabel od televizije iz dnevne sobe potrebno potegniti do modema? Al kako to gre?
Sej mislm, da zdej bom pa res počas nehala ...

Sorry če najedam