Zamenjava ponudnika
Zamenjava ponudnika
Spoštovani!
Do sedaj sem bil pripadnik Telekomu oz. Siolu ampak ker imam njihovih laži in vsakodnevnih nedelovanj dosti sem se odločil, da se preselim na T-2! Pogodbo z Telekomom bom prekinil!
Včeraj sem na T-2 izpolnil ta informativni obrazec in me zanima kako dolgo bom čakal na priklop? Izbral sem internet, telvizijo, telefon!
Tisti, ki ste zamenjali ponudnika, ste sedaj zadovoljni z novim?
Lp,
Marko
Do sedaj sem bil pripadnik Telekomu oz. Siolu ampak ker imam njihovih laži in vsakodnevnih nedelovanj dosti sem se odločil, da se preselim na T-2! Pogodbo z Telekomom bom prekinil!
Včeraj sem na T-2 izpolnil ta informativni obrazec in me zanima kako dolgo bom čakal na priklop? Izbral sem internet, telvizijo, telefon!
Tisti, ki ste zamenjali ponudnika, ste sedaj zadovoljni z novim?
Lp,
Marko
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Zamenjava ponudnika
Na servisnih straneh lahko spremljaš svoj status (dobil si številko priključka in geslo, s katerima se prijaviš v servisne strani). Če pa karkoli ni jasno, ali so dodatna vprašanja glede česarkoli kar se tiče T-2, pa le na dan z besedo! 

Optika 100/10
Hvala!
Kako ste Vi zadovoljni s T-2? Internet, televizija, telefon! Vam vse deluje brezhibno? Ima T-2 veliko izpadov?
Zanimajo me Vaše izkušnje s T-2 na splošno!
Kako ste Vi zadovoljni s T-2? Internet, televizija, telefon! Vam vse deluje brezhibno? Ima T-2 veliko izpadov?
Zanimajo me Vaše izkušnje s T-2 na splošno!
- zlatorog
- Znanec
- Paket: TV - 4/512 - VoIP 2x
- Kraj: Ankaran
Jaz bom ti takole napisal po resnici. Kot si napisal imaš dost obljub in laži s strani T1. Ko so mene priklopili na T2 sem dejansko videl koliko je Telekom vlagal v infrastrokturo.NIČ. Kabli od Franca Jožefa in Marije Terezije tako da se ve da so stari oz. najmlajši so okrog 30 let. In sedaj bi naj najnovejše tehnologije "laufale" na tem omrežju? Jaz sem po cca 2 mesecih prigovarjanja pri Telekomu dosegel da so pogledali linijo in določene spoje v omaricah in delilnikih počistili oz. so jih direktno povezali brez konektorje s centralo. Zdaj je stanje normalno in sem zadovoljen s stanjem in čakam na VDSL2 ki izboljša stabilnost in večjo sinhronizacijo do uporabnika. Drugo pa je kaj ponuja Telekom in T2. Pri T2 imaš na vsakem priključku možnost uporabe VIDEOTEKE, kar Pri Telekomu je samo v LJ in MB in govori se da tudi bo v NM. Tudi cena vseh treh storitev je precej nižja kot pri Telekomu in niti nimaš nobene obveznosti oz. časovne vezave. Da ne pozabim da je zelo pomembno da imaš interno instalacijo poštimano. Modem naj ti montira takoj za škatlico kje ti prihaja priključek na hišo in naprej vlečeš kabel (najboljši je FTP).Tudi to ti svetujem da preneseš številko k T2 ker se lahko pojavijo motnje, če imaš dva različna ponudnika.
Če še imaš vprašanja jih postavi da ti lahko pomagamo z našimi izkušnjami.
Če še imaš vprašanja jih postavi da ti lahko pomagamo z našimi izkušnjami.
bolje biti pijan, nego star....
Hvala Vam za odgovore!
No saj imam pri Telkomu vso zadevo! Tako internet, telefon, televizijo. Tudi ISDN številko bom prenesel T-2! Mislite, da lahko Telekom sedaj tukaj kaj komplicira!? Glede prenosa številke in selitve drugam?
No tole sem pa naročil pri T2
Širokopasovni dostop do spleta: 10 Mbit/s - 1 Mbit/s
Število email predalov: 3
Varnostni paket: visoka varnost
Telefonija: telefon
število tel. priključkov: 1
število PSTN/FAX vmesnikov: 1
Soglašam z objavo v imeniku: da
Internetna televizija: televizija
število TV vmesnikov: 2
No saj imam pri Telkomu vso zadevo! Tako internet, telefon, televizijo. Tudi ISDN številko bom prenesel T-2! Mislite, da lahko Telekom sedaj tukaj kaj komplicira!? Glede prenosa številke in selitve drugam?
-
- Starešina
Telekom ima točno predpisan postopek, ki se ga mora držat. Če se ga ne bo, se bo dalo tvoj primer v eno posebno mapo. (Odnosno če sem precizen, je sedaj že omara.)
Vsekakor prenesi številko na T-2. Tudi na področju VoIP telefonije se obeta kar nekaj novosti, torej res ni prav nobenega razloga, da ne preneseš vseh storitev na T-2. Pozor glede visoke varnosti: v glavnem boš lahko samo surfal in mail bral. Torrentiranje recimo ne bo delalo.
Vsekakor prenesi številko na T-2. Tudi na področju VoIP telefonije se obeta kar nekaj novosti, torej res ni prav nobenega razloga, da ne preneseš vseh storitev na T-2. Pozor glede visoke varnosti: v glavnem boš lahko samo surfal in mail bral. Torrentiranje recimo ne bo delalo.

Optika 100/10
Hvala za odgovor!
Kaj potem priporočate srednjo varnost!? Saj še lahko na mail od T-2 pošljem spremembo a ne!?
Kaj potem priporočate srednjo varnost!? Saj še lahko na mail od T-2 pošljem spremembo a ne!?
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Nizko varnost poslat moraš podpisan dopis po pošti ali faxuMarko07 napisal/-a:Hvala za odgovor!
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Nizko, da ti bo vse delovalo.
Sem bil prepočasen.
Sem bil prepočasen.
Ok! Bom jutri kar poslal dopis za nizko varnost!
Povejte mi prosim kako je pa z opremo? Jo prejmeš ob inštalaciji brezplačno ali stane?
Če Vam povem samo tako informativno imam pri Telekomu sedaj paket Trio (internet(10Mb/s 768Kb/s), telefon, televizija)). Pa kr naprej vse crkuje imajo izpade tehnične težave, no v glavnem za uidit je!
Povejte mi prosim kako je pa z opremo? Jo prejmeš ob inštalaciji brezplačno ali stane?
Če Vam povem samo tako informativno imam pri Telekomu sedaj paket Trio (internet(10Mb/s 768Kb/s), telefon, televizija)). Pa kr naprej vse crkuje imajo izpade tehnične težave, no v glavnem za uidit je!
-
- Starešina
Kako daleč pa si od centrale? Kateri paket hitrosti si naročil? Ali imaš poštimano interno inštalacijo? Če je odgovor "DA", potem ti bo vse delovalo kot mora, pod pogojem, da je vse v redu s parico med centralo in tvojim domom.
Vso opremo dobiš na uporabo kot del storitve. Vsak uporabnik T-2 plačuje samo uporabo storitev, kot je javno objavljeno v cenikih. Skritih stroškov ni!
Vso opremo dobiš na uporabo kot del storitve. Vsak uporabnik T-2 plačuje samo uporabo storitev, kot je javno objavljeno v cenikih. Skritih stroškov ni!
Optika 100/10
Ja ko bi vedel kje ima T-2 centralo, iz centra Žalca sem!Navadni Nimda napisal/-a:Kako daleč pa si od centrale?
Naročil sem Širokopasovni dostop do spleta: 10 Mbit/s - 1 Mbit/s.Kateri paket hitrosti si naročil?
Inštalacija ja vsa OK!!!Ali imaš poštimano interno inštalacijo?
-
- Starešina
Marko 07 - če mi daš podatke na Zasebna sporočila (zadostuje "številka priključka") bom preveril kako daleč si. Tvoji podatki seveda ostanejo tajni na Forumu in sicer...
Optika 100/10
To veš, da pri visoki varnosti P2P ne deluje?Marko07 napisal/-a:Hvala Vam za odgovore!