No, problem se je pojavil, ker T-2 ne dovoli uporabe PC telefonov (saj veste - slušalke in mikrofon (nekaj podobnega, kot je Skype) in vrtenje številk iz TISa/PIRSa/Outlooka z enim klikom), imel pa sem prej lepo urejeno upravljanja ISDN telefona preko PCja. To me je tako motilo, da sem zaprosil za ISDN vmesnik in ga zamenjal z doplačilom za VoIP telefon. Stari ISDN telefon sedaj odlično deluje in katero koli številko, ki jo selektiram lahko takoj zavrtim z enim klikom! Ne samo to, tudi stari brezžični Siemensov ISDN telefon sem priključil in oboje deluje odlično...
Torej, s samim telefonskim omrežjem sem zelo zadovoljen, nikakor pa ne morem tega trditi o fleksibilnosti providerja, saj bi lahko upoštevali želje tudi malce zahtevnejših uporabnikov telefonije, ki želijo slediti novim tehnologijam in morda tudi designu (res je, tile IP telfoni so prav grdi, drugih pa ne dovolijo! Moj stari EURIT je pravi oblikovalski biser proti temu Belcotu!) ... Saj nismo v kameni dobi ....

Torej predlagam T-2-ju, da malce razmisli o takoimenovanih CTI aplikacijah, ki jih sicer ponujajo za ISDN celo domači proizvajalci (ISKRATELING), po svetu pa jih obstaja cel kup tudi za IP telefonijo! Še posebno, če želi T-2 bolj prodreti v mala in srednja podjetja, ki želijo nekaj prihraniti, ne želijo pa izgubiti modernih možnosti telefonije...