Udar strele
Udar strele
Včeraj je zaradi strele crknil telefon in amino, vendar je po čudežu modem preživel. Kdo zdej krije stroške za novo opremo T-2 ali uporabnik. Zdi se mi, da je šlo po električnem omrežju, ker je crknil tud switch in mrežna na serverju !
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Udar strele
Vzami skurjeno opremo in jo odnesi v Kranjsko poslovalnico. Preverili bodo, če je zadela strela ali druga višja sila. V tem primeru ti bodo zamenjali.
Optika 100/10
sem iz ljubljane in imam isti problem (crknil modem). kam lahko pridem zamenja da ne bom serviserja moril...
-
- Navdušenec
- Paket: 1/256
- Kraj: Koseze
kaj pa poslovalnica v Siski?
hvala!
-
- Navdušenec
- Paket: 1/256
- Kraj: Koseze
vprasanje je bilo bolj, ce je mozno dobiti opremo tudi v poslovalnici v Siski, glede na to, da je bila omenjena zgolj Brnciceva... no, zgleda, da...mitja_i napisal/-a:http://www.t-2.net/?ctxID=000266&funcID=1
-
- Starešina
Evo, meni isto prejle, šel je samo tisti Vood (zadeva s plavo lučko), tko da sm brez telefona, mam pa hvalabogu net. Ker ne morm klicat bi kr kle vprašu:
Torej če jaz zdaj nesem Vood v kranjsko poslovalnico (modem so mi enkrat že menjali, ne zarad strele) tam pol kmal dobim/ne dobim novo napravo? Al joj treba še naknadno hodit iskat? A kdo kaj ve...
+ mam občutek da bi stvar mogoče delala če bi samo napajalnik (tist kabel z adapterjem) menjal...no, nevem
Torej če jaz zdaj nesem Vood v kranjsko poslovalnico (modem so mi enkrat že menjali, ne zarad strele) tam pol kmal dobim/ne dobim novo napravo? Al joj treba še naknadno hodit iskat? A kdo kaj ve...
+ mam občutek da bi stvar mogoče delala če bi samo napajalnik (tist kabel z adapterjem) menjal...no, nevem

-
- Starešina