Čas od prijave napake..

Splošni pogovori o T-2
Uporabniški avatar
velis
Znanec
Prispevkov: 90
Pridružen: 7. Jul 2007 ob 08:02
T-2: Že imam
Paket: kvajestvemker
Kraj: Radovljica

Re: Čas od prijave napake..

Odgovor Napisal/-a velis » 7. Jul 2007 ob 10:02

mitja_i napisal/-a:
SENIL napisal/-a:pri nekoliko resnejšem problemu od "resetirajte switch". Razloga zakaj je vse odpovedal mi ni znal povedati. In potem smo hoteli vzeti linijo 100/100 pri T2, ko se preselimo. Not going to happen.
Reset switcha DEJANSKO reši 99% napak na optiki (ker jih je itak malo). Fizične prekinitve pa pač ne. In fizične težave prek klicnega centra ne moremo rešiti. Razlogov za odpovedi pa se ne govori.
Saj vem, da imajo tehniki opraviti z množico butljev, ki mislijo, da vedo vse, samo težko pa razumem, zakaj razloga za odpoved ne more povedat? :shock: Če ima na drugi strani nekoga, ki kakšno stvar razume, se lahko zgodi, da mu v naslednjem primeru istega razloga ne bo treba pridet popravljat te iste banalne zadeve. Če pa je na drugi strani idiot, pol pa stvar tko al tko ne bo pršla do ta pravga "predala".

@SENIL: Podpora T2 je verjetno res slabša od T1, ampak tud T1 niso lih cvetke. Pri mojem bivšem delodajalcu smo imel neke težave z ADSL (firma ma lasten server), pa je blo krivo vse, samo Telekom ne. Bajta je bla BTW nova z novo napeljavo ipd. Mojga šefa je pa sam to zanimal, kdaj bo delal... Še dons je zadeva rešena tko, da lahko vsak trenutek odpove povezava - in tud odpoveduje vsaka dva tedna za kakšno urco ziher. Pol pa še redni SiOL izpadi, tko da so reveži suma summarum offline par ur na teden.

Za primerjavo: jaz sem bil offline vsega skupaj kakšno urco ali max tri, odkar imam T-2 (dobro leto). Pa sem en navaden prdec zanje. Pa 40 let stare parice in podobna nesnaga. A lahko uganeš, kdaj imam namen iti na T1? Meni pade na pamet samo sveti Nikola. Ja, takrat enkrat, ob svetem Nikoli. :twisted:

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Prispevkov: 2399
Pridružen: 6. Apr 2006 ob 09:09
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Koper

Re: Čas od prijave napake..

Odgovor Napisal/-a tonimona » 7. Jul 2007 ob 10:26

Ker se razlogov za odpoved ne govori, se lahko dogaja kot pri meni: večkratno poskušanje reseta povezave, spreminjanje profilov, obisk tehnika na domu, ogromno klicev na HD2. Tu je šlo ogromno časa v nič in med tem časom, bi lahko strokovnjaki reševali druge težave in bi bilo več uporabnikov zadovoljenih.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Odgovori