Po drugi strani pa je za sam HD bolše, da ni 080 brezplačne telefonske, ker potem kličejo res za usako malenkost in vsako pizdarijo, ki tud nima veze s samim ponudnikom...
par primerov:
- pijana druščina, dougcajt > kličejo 080 cifre in zajebavajo in tistega na nočni brez veze zbudijo

- kliče, ker neve kaj mora v križanki izpolnit, kao "vi mate tam hiter internet, dejte pogledat"
- kako pa to na to naštimaš na windowsih, zakaj se mi pojavlja, da mam kao neoriginalne windowse,...
- kako ruter konfigurirat, kako porte na zunanjih ruterjih nastavit,... zakaj mi ruter zmrzuje...
uglavnem, da se veliko glupih vprašanj še naštet zaradi katerih so tudi čakalne vrste pri klicih dalše, ker ljudje kličejo iz bednih razlog in zaradi tega potem tisti, ki res rabijo pomoč čakajo in postajajo slabe volje.
Sicer če mene kdo vpraša (sicer me noben ne, ampak vseeno) bi morala bit neka cifra recimo navadna 01/02/03... ki ni brezplačna, vendar ko nekdo kliče in se vidi, da dejansko upravičen pomoči, kamor kliče (recimo tehnična pomoč) se mu "oddobri" brezplačen klic, tisti ki pa kliče za brezveze, pa se mu klic računa. Recimo da bi bla neka tipka, ki jo oparater na koncu pritisne "Free"
Tako bi se zmanšalo število klicev in glupih vprašanj.