LP, Damjan
No, jest bi pa po nekaj dneh uporabe pohvalil Nimdo, šefa DSL oddelka in tehnike, ki so (sicer po doooooooooolgem času) popravili zadevo tako, da zdaj res dela tako kot je treba !Navadni Nimda napisal/-a:Tale zahvala zate in za ANDY-a gre tehnikom na HellDesku, ki so tole ročno in precej mojstrsko poštimali. Ostale napake pa se bodo uredile v naslednjih tednih!
Em... Še posebej zanimiv se mi zdi, da je 10 Mbps paket čist "tanavadn"... Jest sm naprimer šele lansko leto (v tem času) v našo vas dobil možnost ADSL priklopa... Pol k sm pa šu študirat u Ljubljano, sem imel za 300 SIT nižjo naročnino celo 8krat več hitrosti (T-2 8/1)...Andy napisal/-a:Bi pa pokomentiral še to, da je to nekaj neverjetnega, kam smo prišli - od 14.400 b/s (modem) na 10 Mb/s v 9-ih letih!!![]()
Pa verjetno spet samo v gosto zazidanih območjih, kjer je že itak vsega preveč.borut napisal/-a:Em... Še posebej zanimiv se mi zdi, da je 10 Mbps paket čist "tanavadn"... Jest sm naprimer šele lansko leto (v tem času) v našo vas dobil možnost ADSL priklopa... Pol k sm pa šu študirat u Ljubljano, sem imel za 300 SIT nižjo naročnino celo 8krat več hitrosti (T-2 8/1)...Andy napisal/-a:Bi pa pokomentiral še to, da je to nekaj neverjetnega, kam smo prišli - od 14.400 b/s (modem) na 10 Mb/s v 9-ih letih!!![]()
Očitno bomo v petih letih imeli hitrosti 100 Mbps za 20€ na mesec...