Torej, potem je najbolje, da modem priklopim kar v srednji štuk in speljem UTP kabel do računalnika v zgornji štuk?madpanter napisal/-a:no potem tam u srednjem štuku priklopiskratka na glavni kabel, ki gre iz omarice v vašo bajto

Torej, potem je najbolje, da modem priklopim kar v srednji štuk in speljem UTP kabel do računalnika v zgornji štuk?madpanter napisal/-a:no potem tam u srednjem štuku priklopiskratka na glavni kabel, ki gre iz omarice v vašo bajto
Veš, tudi jst bi ga zamenjal, ampak stolčt pol bajte stricu, pa še nam za boljši kabel. Ja, če bi bilo od mene odvisno - takoj. Tako bo pa uzbuna, če to predlagam.madpanter napisal/-a:no sej ti bodo isto povedal kot jaz poleg tega, da bi bilo fajn zamenjat kabel iz omarice v bajto z utp.kar se tiče tega kje je switch pa modem je še boljš tako, ker manj kot je elektronike poleg modema bolš je, ker je manj zunanjih elektromagnetnih šumov.
L.P.
Striko ma omarico na bajti. Potem pa čez njegov flat gre kabel k nam.madpanter napisal/-a:Čak striko ma omarico na bajti ali nekje v bajti ali kako pač imate to? kaj pa z kakimi nadometnimi kanali ali pa čez podstrešje, ali pa pod streho ob zidu itd.. pa nebi mogel pridet? Koliko m po kablu pa si od centrale če mogoče veš? Če se ti da naredi kako skico
Te bom kontaktiral. Zaenkrat sem se odločil, da počakam na VDSL2, dam modem čimbližje telefonskemu štekarju, itd., če pa še potem ne bo v redu, se bomo pa lotili interne inštalacije, jebiga - jeba je, ker je bajta dvojček..Krypto napisal/-a:Od omarice do modema ti lahko tud jest zrihtam številko kdo bi ti to naredu. Seveda proti doplačilu. Info na PM.