[mislim naročit]Medvode Kalanova
- obi
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: T-2 PAKET T-3 VDSL
- Kraj: ljubljana - medvode
- Kontakt:
[mislim naročit]Medvode Kalanova
Smešn da T2 jevc to sprašuje. Pa me zanima menjnje iz prve roke torej tisti ki ste iz Medvod , bližina kalanove ulice na plano z pohvalami in grajami.
Štrom for wife, ups for live
If you still hear me. It was not loud enough
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Re: [mislim naročit]Medvode Kalanova
Ja res je smešno... ali ti ne bi bilo lažje na šihtu pobrskati po bazi za naročniki iz tvoje okolice in pogledati, na koliko se jim sinhronizira modem?obi napisal/-a:Smešn da T2 jevc to sprašuje. Pa me zanima menjnje iz prve roke torej tisti ki ste iz Medvod , bližina kalanove ulice na plano z pohvalami in grajami.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Yo. Zdej bom mal prasec
sam moram bit, ker mi je to toliko smešno da človk na T-2 to sprašuje ampak to malo diši po nesposobnosti. Brez zamere obi 

-
- Starešina
Obija je zanimal odziv uporabnikov v tisti ulici, ne pa tehnični parametri. 

Optika 100/10
- madpanter
- Starešina
E jebiga če so parametri dobri, če ni klicev na HD. Pol so valjda odzivi dobri. Lahko pa se zgodi da tam ni koga u bližin ki bi imel T-2 

Na sedmki smo lih včer prklopl in dela. Sinhronizacija 8/1 (nastiman profil) na 946 metrih, maximalne pa ne vem 

- obi
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
Upam da se nikol ne srečava, bi rekla katerno na račun nesposobnostimadpanter napisal/-a:E jebiga če so parametri dobri, če ni klicev na HD. Pol so valjda odzivi dobri. Lahko pa se zgodi da tam ni koga u bližin ki bi imel T-2
Navadni nimbda pa je seda zadel treno BRAVO.
Zanima me torej kakšne so poizvedbe v večini primerov ker mi je na uho prišlo da je tam doti PCM a in (odgovor TS ni dovolj praic za priklop) itd
-
- Starešina
Obi, povej še številko in morebitno črko v ulici, da preverim oddaljenost in morebitne druge v tvoji ulici. Če bodo težave zaradi PCM (le kako to da ni črke "Š" za "šmoren" v tej kratici?
), se bo dalo vdsl-2. Pomembno je, da ti dela, kot se spodobi! Že res, da je kovačeva kobila bosa, ampak T-2 ni kovač, in kobila pač ni modem! 

Optika 100/10
- obi
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
Evo nimbda sem poklical par ljudi(bodočih sostanovalcev) in zvedel da v mojem bloku lepo dela vdsl1 vdsl2 bo pa tud delal. Torej zvedel sem tisto kar sem baje nesposoben narest, hotu sem samo iz prve roke izvedet kako dela in pa kako so nekateri zadovoljni. jebat ga ni potrebe po tem več že vse vem.Navadni Nimda napisal/-a:Obi, povej še številko in morebitno črko v ulici, da preverim oddaljenost in morebitne druge v tvoji ulici. Če bodo težave zaradi PCM (le kako to da ni črke "Š" za "šmoren" v tej kratici?), se bo dalo vdsl-2. Pomembno je, da ti dela, kot se spodobi! Že res, da je kovačeva kobila bosa, ampak T-2 ni kovač, in kobila pač ni modem!
Tema se lahko zaklene ali izbriče jst sem zvedu kaj in kako.
- madpanter
- Starešina
Upam da se nikol ne srečava, bi rekla katerno na račun nesposobnostiobi napisal/-a:madpanter napisal/-a:E jebiga če so parametri dobri, če ni klicev na HD. Pol so valjda odzivi dobri. Lahko pa se zgodi da tam ni koga u bližin ki bi imel T-2
Človk jaz točno vem zakaj mam tako mnenje. Tisto je bilo rečeno v šali in če nisi razumel sporočila not my problem

L.P.
P.S.
Pod neuradniki si označen kot
- Obi (tehnična vprašanja)
Torej nisi neki monter na terenu in v 5 minutah bi lahko pomoje zvedel kako je stanje na tvojem naslovu oziroma saj v bližini. Drgač pa upam, da ti bo lepo delalo