Namreč: že dober teden sem brez linije. Napaka javljena 26.7.07. Potem sem vsaj 3x poklical 059000002. T2:"....bo tehnik prišel in pogledal." Tehnika ni od nikjer. Doma "praskupnost". Trije mulci katerim sva z ženo med šolskim letom obljubljaja TV in WEB med počitnicami me "grdo gledajo". Mama me mori, ker je brez telefona in TV, češ:"..kaj sem zrihtal za enga hudiča...saj je prej pri Telekom pa vedno delalo......" Žena pravi: " kar sam pojdi pa plačaj položnice na banki, ali pa zrihtaj da bo Banka-net sped delal....". Tud jaz se "švercam" na šihtu, ča hočem na net kaj pogledat...
Razumem gužvo, dopuste, pomanjkanje kadra, vendar mi to ne bo rešilo situacije. Kje hodijo serviserji? Ne vem.. V resnici se mi zdi, da je odzivni čas - milo rečeno "nesprejemljiv"! Kaj potem to pomeni da polovici mojega dela primorske ne deluje T-2, ali pa to območje pokriva samo en serviser? Pa še to samo en dan v tednu? Se mi zdi da me imajo pri "eni firmi" malo za norca.
Počasi se poigravam z mislimi, da bi dal par evrov več na mesec - sem pokukal h konkurenci za cene

Žalostno je to, da je bilo takih izpadov od kar mam T2 kar nekaj. In vsakič sem bolj besen. In vsakič ko linija pade, ali pa ko sredi najbolj napetega filma opazujem kockice, se sprašujem koliko časa bom še toleriral (sponzoriral) uvajanje VDSL v SLO, učenje tehnikov, pomanjkanje kadra....
@Malkec: Hvala še enkrat za posredovanje, a serviserja ni bilo. Očitno "ni utegnil".
@Navadni Nimda: Svoje podatke pošiljam še tebi (pod ZS). Sori za teženje. Kot vidiš, izkoriščam zadnje "resurse", mogoče bo tebi uspelo kaj premaknit.....