phpBB 3
Re: phpBB 3
Komar, kdaj imaš namen naštimati, da se bodo linki odpirali v novem oknu/tabu in ne v istem - tako kot je bilo to še v prejšnejm forumu.

Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Bodi konkreten...Jaka napisal/-a:Mislim, da sem še jaz našel eno napako tam, ko piše kateri paket ima uporabnik.
Cobane: Ne, ni potrebe. Uporabnik mora imeti prosto izbiro pri tem - sej maš desni klik in lahko tam izbereš

- pack
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
- Kraj: Trzin
... oz. pri levem kliku zraven držiš še ctrl ali pa shift.

KoMar napisal/-a:Bodi konkreten...Jaka napisal/-a:Mislim, da sem še jaz našel eno napako tam, ko piše kateri paket ima uporabnik.
Cobane: Ne, ni potrebe. Uporabnik mora imeti prosto izbiro pri tem - sej maš desni klik in lahko tam izbereš
Na primer vsem piše tako
Kraj: Ljubljana - Vič
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + TV
Meni pa eno vrstico nižje
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket:
10/10+1(voip)+2(iptv/hd/sd)
- pack
- Legenda
- Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
- Kraj: Trzin
Sem že hotel napopat slikco, da te jest čisto lepo vidim, samo to je v IE7. V FF2 je pa res tako, kot praviš. Zanimivo. Hm, mogoče zato, ker nimaš presledkov vmes?

Ja... pač se ne prelomi na isti način... to ni bug 

Aha.

- 
				TgT
- Nadebudnež
- Paket: T4
- Kraj: Dobrava pri Slov.Konjicah
- Kontakt:
A bi se dalo naredit link na rdečem baloncku kateri bi odprl neodgovorjene teme v določenem pod forumu.  

Hit'n'Run  

Mene pa nekaj zanima glede konvertiranja s starejšega foruma phpbb 2.0 v novejšega RC4. 
Imam problem, da mi šumnika č in Č nepravilno pretvori v è in È. Pri obeh forumih imam nastavljen charset na UTF-8.
Ne vem kaj naj še probam, da bo delalo??
Hvala za kakršnokoli pomoč.

Imam problem, da mi šumnika č in Č nepravilno pretvori v è in È. Pri obeh forumih imam nastavljen charset na UTF-8.
Ne vem kaj naj še probam, da bo delalo??
Hvala za kakršnokoli pomoč.
Vprašaj na uradnih forumih, ane  Meni je convertalo brez težav, pa nisem nič posebej nastavljal...
 Meni je convertalo brez težav, pa nisem nič posebej nastavljal...

Meni je convertalo brez težav, pa nisem nič posebej nastavljal...
 Meni je convertalo brez težav, pa nisem nič posebej nastavljal...- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
malo prej se mi to pojavilo ko sem kliknil na seznam forumov:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in Unknown on line 0

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in Unknown on line 0
- borutz
- Navdušenec
- Kraj: Spodnja Idrija
ko sem si hotel dati avatar (link do slike):
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_upload.php on line 737: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/var/www/:/tmp/)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4209: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3720)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4211: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3720)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4212: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3720)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4213: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3720)

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_upload.php on line 737: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/var/www/:/tmp/)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4209: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3720)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4211: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3720)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4212: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3720)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4213: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3720)
Popravljeno.

Evo, pa smo po 6 mesecih na končni različici phpBB3  Moram reči, da sem se na novi forum že precej navadil in da za noben denar ne grem več nazaj na starega
 Moram reči, da sem se na novi forum že precej navadil in da za noben denar ne grem več nazaj na starega  Pa vi?
 Pa vi?

Moram reči, da sem se na novi forum že precej navadil in da za noben denar ne grem več nazaj na starega
 Moram reči, da sem se na novi forum že precej navadil in da za noben denar ne grem več nazaj na starega  Pa vi?
 Pa vi?- 
				T2_Delavec
- Starešina
- Paket: Optika 100/10