Odgovor
Napisal/-a petrusko » 27. Avg 2007 ob 20:03
Halo ljudje!
No data could be fetched for this URL (011).
Da najprej napišem kaj vse sem sam naredil, in kaj so storili tehniki:
Najprej je bil možen samo dostop do sporeda - nič slike nič zvoka. Tisti dan sem cca 5 klical na tehnično pomoč.
Enkrat so skonfigurirali modem
Drugič so nekaj popravili Aminota,
tretjič so zopet posodobili modem.
No takrat smo potem kabel, ki gre v aminota, prestavili na port #3 in tisti dan je vse delalo, prav tako tudi naslednji dan.
Modem je bil kao skonfiguriran tako da je Tv delal na #3.
Čez vikend me ni bilo, no danes je bila zgodba enaka. Spored dela - slike ni, niti zvoka..... Kličem na T-2, tam pravijo da naj prestavim nazaj na port #4 (wtf - kako naj tam dela če pa zadeva zadnijč ni delala). Seveda je potrebno modem resetirat (zakaj 5 minut? Da se stranka v tem času ohladi?!? No nič hudega saj prav pride pavza - včasih kako tako slišiš da se moraš res ohladiti).
Vklopim power kabel v aminota, prižgem TV - slike ni!?!?!? Spored je... (isto kot zadnjič) hm....
Kličem še enkrat na T2 (tehnično pomoč seveda), fant se zagreje in osebno stvar porihta - slika dela, zvok tudi - spored ne.
Saj me niti nebi motilo, če bi lahko prišel do nastavitev, da izklopim samodejno poročanje o naslednji oddaji, pa žal ne morem.
Napisal jim bom mail naj vso zadevo poštimajo, ker telefonsko se očitno takšnih problemov ne da rešit.
LP Peter