Optika v Kranju
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Optika v Kranju
Slobodan11, ne pozabi se oglasiti v poslovalnici na Bleiewisovi in zahtevati, da ti poštimajo paket. Lahko boš pa prec po prvem oktobru dal tukaj meni svojo številko priključka na Zasebna in ti bom probal pomagati, da dobiš 10/10 čimprej.
Optika 100/10
-
- Uporabnik
- Paket: Optika 500/100 Mb
Glede na to, da sem iz četrti Orehek (Kranj), kjer so že položili cevi za optiko na glavni cesti, a so v moji cesti že pred meseci položili kable, sedaj ne vem, ali sem na optiki ali nisem. Predvidevam, da nimam optike in tako imam sedaj VDSL 1 MB/256 Kb, pomeni to, da ko bodo dokončno položili optiko, vzamem 10/10 Gb in plačujem samo 14 € namesto sedanjih 16 € ? Morda kdo ve, kdaj se bo to zgodilo na mojem koncu ?
LP Igor
LP Igor
-
- Znanec
- Paket: 10/10 optika+tv+telefon
- Kraj: Kranj
Ok najlepsa hvala!Navadni Nimda napisal/-a:Slobodan11, ne pozabi se oglasiti v poslovalnici na Bleiewisovi in zahtevati, da ti poštimajo paket. Lahko boš pa prec po prvem oktobru dal tukaj meni svojo številko priključka na Zasebna in ti bom probal pomagati, da dobiš 10/10 čimprej.
- obi
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T-2 PAKET T-3 VDSL
- Kraj: ljubljana - medvode
- Kontakt:
Em kontaktiraj me na zasebna sporočila, z naslovom pa pač podatki pa bomo vidli kaj se da narest.humaxboy napisal/-a:Glede na to, da sem iz četrti Orehek (Kranj), kjer so že položili cevi za optiko na glavni cesti, a so v moji cesti že pred meseci položili kable, sedaj ne vem, ali sem na optiki ali nisem. Predvidevam, da nimam optike in tako imam sedaj VDSL 1 MB/256 Kb, pomeni to, da ko bodo dokončno položili optiko, vzamem 10/10 Gb in plačujem samo 14 € namesto sedanjih 16 € ? Morda kdo ve, kdaj se bo to zgodilo na mojem koncu ?
LP Igor
Štrom for wife, ups for live
If you still hear me. It was not loud enough
If you still hear me. It was not loud enough
- manta
- Uporabnik
- Paket: FTTH 100/10 TV
Na bertoncljevi naj bi bli fibri še letos <- says Gratel
-
- Novinec
- Paket: 10/10
oj, a kdo ve ce je v straziscu (kalvarija) kaj novega? Oranzne cevi imamo ze eno leto po hisah, od optike pa ne duha in sluha .... grrrrrrrrr
-
- Nadebudnež
- Paket: optika T4
joj za stražišče bi bilo fino, če bi se kaj spremenilo, ker so nekateri (ker jim drugi pod nos nosimo, da tisti, ki smo na optiki ne rabimo HBOja, ker si lahko filme enostavno z neta potegnemo) že čisto zeleni od foušerije (seveda pa to potem pomeni, konec zabave zame)
- Tedy
- Navdušenec
- Paket: 100/10
- Kraj: KR
kaj je orion a si šla na 1/1
-
- Nadebudnež
- Paket: optika T4
jaja, mal sem bila gorenjka za zdejle čez poletje, ko me ni bilo nič doma... Se mi je zdelo nesmiselno 3 mesece plačevat toliko, če pa nihče sploh ni nič interneta doma uporabljal (razen za pregledovanje kakšnih mailov), pa še probleme z računalom sem imela, tako da se mi resnično ni splačalo vztrajati na 10/10...
Moram pa rečt, da se človek kar konkretno razvadi, ko ima enkrat doma 10/10, pa potem "pade" nazaj na 1/1, ko se vse zdi takoooo zeloooo počasno... še mami je opazila, da vse skupaj nekam čudno počasi dela, ko ji ni tako hitro mailov odpiralo je sama rekla, da je treba spremembo v smeri povišanja paketa naredit, da to enostavno ni za nikamor
Moram pa rečt, da se človek kar konkretno razvadi, ko ima enkrat doma 10/10, pa potem "pade" nazaj na 1/1, ko se vse zdi takoooo zeloooo počasno... še mami je opazila, da vse skupaj nekam čudno počasi dela, ko ji ni tako hitro mailov odpiralo je sama rekla, da je treba spremembo v smeri povišanja paketa naredit, da to enostavno ni za nikamor
- oyoy
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
zakon ta mama
- ZmAY
- Model
- Paket: 8/1 + tel + TV
ja dobr bi blo ce bi strazise na optiko dal, sj ni tok mal folka tle, ene 7k, pa se gratel je tle
-
- Novinec
- Paket: T4 Tera 20/10 VDSL
- Kraj: Smlednik 325m
Se popolnoma strinjam s teboj ZmAY. Pa nej začnejo priklapljat tukaj na Kalvariji, kjer so cevi in jaški na mestu že skoraj eno leto.
Hočmo optiko 10/10 za 14€!
Ma kdo kej insajderskih informacij/plan izgradnje/dokoncanja optike po cesti kokrškega odreda pa okol ker so pred kratkim cevi not ruknl zdej pa ze en cajt zadeva sameva.
Hmmm, kam naj bi te pa priklopili?!Laplace napisal/-a:Se popolnoma strinjam s teboj ZmAY. Pa nej začnejo priklapljat tukaj na Kalvariji, kjer so cevi in jaški na mestu že skoraj eno leto.
˝Let there be light˝,
and there was light!
and there was light!
-
- Model
- Paket: 20/1, telefon
Hmm tega pa nism vedu, hvala za info in dodatno slinjenjeTiTiTiT napisal/-a:oj, a kdo ve ce je v straziscu (kalvarija) kaj novega? Oranzne cevi imamo ze eno leto po hisah, od optike pa ne duha in sluha .... grrrrrrrrr