Tezave internet
Tezave internet
Ne vem zakaj imam slab prenos na internetu,pred kratkim sem jaz tudi imel ADSL trio paket prenosom 2Mb
in zadeva je spilala enkratno, razocaran sam bil z TV in telefonijo, pred kratkim grem na T2 vzamem malo
boljsi paket 4/1 Mb TV spila ko urca telefon dela super internet se slabsi kakor na SIOL-u komu se lahko danes
verjamemo, PS racun je malo visji kakor na SIOLU.Mene konkretno zanima da nisem ispadel osel v tej celi zadevi.
Pa se pogresam mitni dinamicni IP naslov tu su samo izgovori _zloraba_ vendar mi tu nekaj ne disi.
Lp pozdrav vsem
in zadeva je spilala enkratno, razocaran sam bil z TV in telefonijo, pred kratkim grem na T2 vzamem malo
boljsi paket 4/1 Mb TV spila ko urca telefon dela super internet se slabsi kakor na SIOL-u komu se lahko danes
verjamemo, PS racun je malo visji kakor na SIOLU.Mene konkretno zanima da nisem ispadel osel v tej celi zadevi.
Pa se pogresam mitni dinamicni IP naslov tu su samo izgovori _zloraba_ vendar mi tu nekaj ne disi.
Lp pozdrav vsem
Zadnjič spremenil mister_, dne 16. Sep 2007 ob 12:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fry
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: FTTH 10/10, 3xTV, Telefon
- Kraj: Koper
Re: Prenos i IP naslov
Internet slabši ne pove prav veliko.
Uradni test hitrosti:
http://www.t-2.net/?ctxID=002065&funcID=1
Če test ne dosega hitrosti v okviru 10% tvojega paketa, pokliči tehnično podporo in naj rešijo zadevo.
PS:
Popravi naslov, da bo ustrezal navodilom za pisanje v to temo.
Uradni test hitrosti:
http://www.t-2.net/?ctxID=002065&funcID=1
Če test ne dosega hitrosti v okviru 10% tvojega paketa, pokliči tehnično podporo in naj rešijo zadevo.
PS:
Popravi naslov, da bo ustrezal navodilom za pisanje v to temo.
Tezave internet
Datoteke sem poskusal zipat vendar nikjer ne zasledim kaksno exe datoteko
hodim na druge test sayte vendar vsi kazejo razlicno in 60% pod dejanskim prenosom.
Lp
hodim na druge test sayte vendar vsi kazejo razlicno in 60% pod dejanskim prenosom.
Lp
Re: Tezave internet
Vlece se kar,optimalno vendar se cuti nekostantnost prenosa iz minute v minuto.
Imam dobre iskusnje z SIOLOM nisem nevednez in vem da nekaj ni vredo.
Dam na test enkrat mi kaze 1.5, 2, 2.5,3 Mb na SIOL omrezju pa ni bilo takega odstopanja lepo konstantno.
Imam dobre iskusnje z SIOLOM nisem nevednez in vem da nekaj ni vredo.
Dam na test enkrat mi kaze 1.5, 2, 2.5,3 Mb na SIOL omrezju pa ni bilo takega odstopanja lepo konstantno.
- oyoy
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
potem pa naročniško številko daj na ZS Navadnemu Nimdi ali Malkecu, pa ti bojo pregledali linijo.

Narocniska stevilka , kje se nahaja ali mi lahko poves kako je stem dinamicnim IP naslovom
a se da res to urediti da se vsakic ko zastartam racunalnik ne pokaze en te isti IP naslov to mi ze pomalem
zivce zere
a se da res to urediti da se vsakic ko zastartam racunalnik ne pokaze en te isti IP naslov to mi ze pomalem
zivce zere
Naročniška številka se nahaja na mesečnem računu.mister_ napisal/-a:Narocniska stevilka , kje se nahaja ali mi lahko poves kako je stem dinamicnim IP naslovom
Zakaj te to moti?mister_ napisal/-a:a se da res to urediti da se vsakic ko zastartam racunalnik ne pokaze en te isti IP naslov to mi ze pomalem
zivce zere