080 cifre pa kljub temu da jih ponujate in prodajate pa nimate
 Ali je kaj na tem?
  Ali je kaj na tem?

Skoz govoriš prijaviti napako, prijaviti napako, prijaviti napako..... in kaj potem. Nič se ne zgodi!Navadni Nimda napisal/-a:Damjan33, LadyHawk: prijaviti napako na Podporo: 0590-00-002

Ne, ni Discovery HD. Ker sem (še) na VDSL (in čakam "edino pravo optiko")Navadni Nimda napisal/-a:Na katerem kanalu, Discovery HD? Tam je še nekaj za postoriti, na kar sem že opozorili tule.
Na drugih je pa v redu, ne?!
 pri kockanju in zatikanju nikoli ne upoštevam HD programe.
 pri kockanju in zatikanju nikoli ne upoštevam HD programe.NN, to sem storil sedaj v treh dneh že najmanj 6x (po 2x na dan) pa še nič boljeNavadni Nimda napisal/-a:Damjan33, LadyHawk: prijaviti napako na Podporo: 0590-00-002
 . Kakor pravim, od kar imam VDSL2 je bilo vse BP do 3-4 dni nazaj. Zakaj? Ne vem in me delno ne zanima, zanima me le kdaj bo spet BP.
. Kakor pravim, od kar imam VDSL2 je bilo vse BP do 3-4 dni nazaj. Zakaj? Ne vem in me delno ne zanima, zanima me le kdaj bo spet BP.
Ed004 napisal/-a:Ne, ni Discovery HD. Ker sem (še) na VDSL (in čakam "edino pravo optiko")Navadni Nimda napisal/-a:Na katerem kanalu, Discovery HD? Tam je še nekaj za postoriti, na kar sem že opozorili tule.
Na drugih je pa v redu, ne?!pri kockanju in zatikanju nikoli ne upoštevam HD programe.
Skoraj na vseh drugih pa kocka, se zatikata zvok in slika (odkar je v uporabi Motorola).