EEEeee, kdo bo pa traso pripravil in se zmenil za priklope. A bi ti kar spustil vso živad na ceso, da kar rije vsepoprek?med napisal/-a:Ma kaj nebi bilo buljše jemat več kopačov, in več ekip, da se čimprej rešlo s priklopi na optiko? Ma sej je dosti privatnikov ali sp-jev, ki bi delali, saj v končni fazi bi t2 prej začel kasirat....in več strank bi blo že rešenih. Kot jaz ki čakam že dve leti. Pa še nič, ker se ne morem priklopit niti na baker kaj šele na optiko kot je bilo obljubljeno za Pobege.....
Optika v Kopru
Re: Optika v Kopru
˝Let there be light˝,
and there was light!
and there was light!
- I_KP
- Gratelovec
- T-2: Že imam
- Paket: najhitrejši
- Kraj: Koper
In dandanes je problem dobiti privatnika,ki bi ti pošteno izvajal dela. Samo hrbet mu obrneš in že je cev na globini 5 cm.
Zaposleni sami neki tipi ki te ne razumejo in jih nič ne briga za obstoječo infrastrukturo.
Počasi bomo vse rešili in mogoče dobim tudi jaz doma optiko
Zaposleni sami neki tipi ki te ne razumejo in jih nič ne briga za obstoječo infrastrukturo.
Počasi bomo vse rešili in mogoče dobim tudi jaz doma optiko
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
Nekam čudno zatišje je nastalo v tej temi. Kaj se kaj izvaja v Kopru? Centrala, Semedela, Šalara, Vojkovo,.....
- oyoy
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
če me spomin ne vara, smo bili izgnani
- I_KP
- Gratelovec
Vlečemo kable,prikljapljamo naročnike,gradimo priključke do tistih ki jim je prepozno vklopilo,da smo najbolj ugodni,itd...tonimona napisal/-a:Nekam čudno zatišje je nastalo v tej temi. Kaj se kaj izvaja v Kopru? Centrala, Semedela, Šalara, Vojkovo,.....
Še malo pa vklopi na novi centrali.
- med
- Uporabnik
- Paket: 10M/10M
- Kraj: Koper- okolica
Super v Bertokih se rije ko zmotjeno, še pred cerkvijo so se lotili... Torej upam, da boste hitro prerili Bertoke in jo mahnili malo višje po Pradah potem pa še Pobege in Čežarje pa še končno fazo Sveti Anton, potem pa jo lahko mahnete na drugo stran v Ankaran....
........................................✝.........."Če bi vsi govorili resnico, bi bil raj že na zemlji!".......♡...&..☧...........
- kakaroth
- Znanec
- Paket: 10 mega fiber, vse živo
ala ala.....ti že na bertoke pa prade pa čežarje in svetianton misliš.....mi pa še sredi semedele še nimamo nekateri
- robida
- Faca
- Paket: T2 NET + MOBIL
Jaz tudi upam, da bodo Bertoke hitro "poštimali" saj sem sam Bertošan. Nadzornik Gratela je obljubil, da naj bi izkoriščali vse prednosti optike že v novembru. Samo upam lahko, da ni prazna obljuba Gratela. Torej ......... še en mesec
I_KP ali lahko potrdiš obljubo nadzornika Gratela
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
ma kaj še obstajajo taki "ki jim je prepozno vklopilo,da smo najbolj ugodni" ? Dajmo bolj živo,bolj na poskok, Šalara in Olmo Vas pričakujejo.I_KP napisal/-a:Vlečemo kable,prikljapljamo naročnike,gradimo priključke do tistih ki jim je prepozno vklopilo,da smo najbolj ugodni,itd...tonimona napisal/-a:Nekam čudno zatišje je nastalo v tej temi. Kaj se kaj izvaja v Kopru? Centrala, Semedela, Šalara, Vojkovo,.....
Še malo pa vklopi na novi centrali.
- I_KP
- Gratelovec
Mislim,da sem bil jaz tisti,ki sem ''obljubljal'' za november.robida napisal/-a:Jaz tudi upam, da bodo Bertoke hitro "poštimali" saj sem sam Bertošan. Nadzornik Gratela je obljubil, da naj bi izkoriščali vse prednosti optike že v novembru. Samo upam lahko, da ni prazna obljuba Gratela. Torej ......... še en mesec
Sklicujem se samo na vire z vrha ki pritiskajo name,da čimprej končam gradbena dela potem je pa od njih odvisno kako hitro bodo kabli v ceveh in do strank.
Šalara bo v kratkem pokablirana,Olmo pa mora še malo počakat na cevke ker je malo zakomplicirano naselje.
- med
- Uporabnik
- Paket: 10M/10M
- Kraj: Koper- okolica
Prej ko bomo dobili, manj bomo težili.... Torej Bertoki, Prade, Pobegi, inu Sveti Anton da požegna.
........................................✝.........."Če bi vsi govorili resnico, bi bil raj že na zemlji!".......♡...&..☧...........
- I_KP
- Gratelovec
Kaj lahko Sv.Anton do Žegna(britofa)med napisal/-a:Prej ko bomo dobili, manj bomo težili.... Torej Bertoki, Prade, Pobegi, inu Sveti Anton da požegna.
- uccio72
- Uporabnik
- Paket: T4 MEGA VDSL
- Kraj: koper
Pri Kp center se ni optika, Zakaj????
Kdaj bo??????
Kdaj bo??????
- Fry
- Legenda
- Paket: FTTH 10/10, 3xTV, Telefon
Najbrž so problemi z razkopavanjem ulic zaradi spomeniškega varstva (kamniti tlaki).