Na seznamu je, sam met pa ne moremAbigor napisal/-a:Pa smo že trije. Sam Ljubečna ne spada pod Celje
.
PS: Hunterman, baje je na Ljubečanski centrali možen Telekomov VDSL. Vsaj na seznamu je centrala.
Celje
- HunterMan
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: T4 VDSL + zamik + XL shema
- Kraj: Ljubečna - 1,5km zračne linije
Re: Celje
Razočaran nad T-2 od 1.5.2013
-
mitko25
- Znanec
- Paket: VDSL2 (1/1+TV+TEL)
- Kraj: Lokovica, občina Šoštanj
..V Slovenski Bistrici, Slovenskih Konjicah in Brežicah trenutno poteka gradnja omrežja le v sklopu projektov izvedb plinskih omrežij ter načrtovanih rekonstrukcij ulic in cest...Abigor napisal/-a:Naj še jaz tebe popravim: V Slovenskih konjicah.
Mislim, da tam še ne bo kmalu optike..
-
Abigor
- Nergač
- T-2: Še nimam
- Paket: 1000/300
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
Zdaj se pa res vidi, da lažejo kot sv***e. Na servis48 je dodano naslednje:
Spoštovani!
V kolikor še imate kakršna koli vprašanja na temo Gratel se boste morali obrniti na Oddelek za okolje in prostor ter komunalo, Sektor za gospodarjenje z nepremičnim premoženjem in pravne zadeve, kajti kakršna koli razprava o omenjeni temi nima nikakršne veze s Servisom 48 (na začetni strani spletne strani Servisa 48, lahko preberete, čemu je namenjen).
Spoštovani!
V kolikor še imate kakršna koli vprašanja na temo Gratel se boste morali obrniti na Oddelek za okolje in prostor ter komunalo, Sektor za gospodarjenje z nepremičnim premoženjem in pravne zadeve, kajti kakršna koli razprava o omenjeni temi nima nikakršne veze s Servisom 48 (na začetni strani spletne strani Servisa 48, lahko preberete, čemu je namenjen).
-
Abigor
- Nergač
- T-2: Še nimam
- Paket: 1000/300
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
To da ni res, že ve 5 letni otrok. Nekateri pač nasedejo in imajo Šrota za svetnika. Mogli bi še z novinarji poizkusit srečo, da bi se MOC pred celo slovensko javnostjo osmešila.
-
UrSkA85
- Novinec
- Paket: 5 Mbps / 5 Mbps
- Kraj: Celje
Treba poslat mail : povejte@radofantasy.com al pa še bolje na press@radiofantasy.com pa napisat problem ... pa bojo novinarji na RF zbrskali, odgovor dobili od pristojnih v roku enega tednaAbigor napisal/-a:To da ni res, že ve 5 letni otrok. Nekateri pač nasedejo in imajo Šrota za svetnika. Mogli bi še z novinarji poizkusit srečo, da bi se MOC pred celo slovensko javnostjo osmešila.
-
T2_Delavec
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Dobre novice: optika BO. Torej lepo počakati, da pride edina prava optika v to najbolj dinamično slovensko mesto. Več ne morem (ali pa ne smem) povedati v tem trenutku. 
Optika 100/10
-
T2_Delavec
- Starešina
MOC nima kaj "dovoliti".
Sedaj smo v Evropi, samopašnežem in harambašenju je odklenkalo, remember?! 
Optika 100/10
-
T2_Delavec
- Starešina
Nimam nobenih podatkov, če jih pa že imam, pa jih ne smem na Forumu objaviti. Pomembno je, da je bilo na moje vprašanje pozitivno odgovorjeno. Ostalo so le še tehnični detalji. 
Optika 100/10