Triera, Amis, Telemach?

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...

Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a cruiser » 17. okt 2007 ob 12:44

No Lep Pozdrav vsem skupaj, sem nov na tem forumu tako da prosim malo za potrpljenja :)

Torej stvar je sledeča, trenutno sem oz. sem že več kot 3 leta pri Siol-u torej nimam več nobene pogodbene vezave s tem ponudnikom, sedaj pa bi rad tale internet odklopil in šel na drugega, to pa zato ker kot je že večina, ugotovila se splača it k drugim, več dobiš za majnšo ceno! :D No in tukaj pri nas ni nobenega vozlišča T2 oz. je oddaljeno več kot 2000 m, torej to ne pride v poštev razen če ga bodo gdaj zgradili v bližini! Doma mamo kabelsko tako da bi povsej verjetnosti šel na kabelski internet pa se odločam med Triero, Amisom in UPC Telemachom, pa mi povejte katerega izbrati, vzel pa bi pa še zraven telefonijo?

Hvala za odgovore. :)


lp Dani
cruiser
Začetnik
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 17. okt 2007 ob 12:31
T-2: Še nimam

Re: Triera, Amis, Telemach? T-2?

OdgovorNapisal/-a T2_Delavec » 17. okt 2007 ob 13:37

VDSL-2 priklapljamo do 2500 metrov zračne razdalje.
Lahko mi daš točen kraj+ulico+številko (+ morebitno črko) in dam preveriti zračno razdaljo (če želiš). :)
Optika 100/10
T2_Delavec
Starešina
 
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a cruiser » 17. okt 2007 ob 15:15

Sem ti poslal na PM. :)
cruiser
Začetnik
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 17. okt 2007 ob 12:31
T-2: Še nimam

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Brootalen » 17. okt 2007 ob 18:36

predaleč, da bi lahko dobil kakšen "pameten" paket. Raje pojdi k že zgoraj omenjeni konkurenci.
Uporabniški avatar
Brootalen
Uporabnik
 
Prispevkov: 42
Pridružen: 27. jul 2007 ob 08:42
T-2: Še nimam

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Ika13 » 17. okt 2007 ob 19:23

Vprašanje,če ti ne gre T-2, da ti bo Amis lahko naredil net z zadovoljivm paketom (malo povprašaj). Drugače pa če maš kablsko preko Upc Telemach potem ti je to smotrna alternativa. Kolega so ravno v ponedeljek priklopli na kablski internet, ker njemu pa res ni preostalo druga (si revež ni mogel niti Siol privoščit :D ), vzel je 5mb/s - 768kib/s za 30€. Sem bil pri njemu sma stestirala in mu net dosega navedene hitrosti, za telefon pa ne vem.

lp,Ika13
Slika

lp, Ika13
Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
 
Prispevkov: 549
Pridružen: 29. apr 2007 ob 20:50
Kraj: Kidričevo
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a cruiser » 17. okt 2007 ob 19:42

Nekako sem bol za Triero, kot pa za Amis oz Telemach, sicer nimam nekih izkušenj s temi ponudniki se mi pa zdi da ma Triera bolše ponudbe glede interneta?, sicer pa kot praviš bi se moral pozanimat.
cruiser
Začetnik
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 17. okt 2007 ob 12:31
T-2: Še nimam

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Ika13 » 17. okt 2007 ob 20:18

Če se ne motim je Telemach in Triera eno in isto, vsaj cenik in pogoje imata iste (pa je možno da telemach ponuja trierin kablski internet).
Vsaj jaz sem dobil tak občutek, ko sem preverjal cenike na njihovih straneh.

lp,Ika13

p.s.: celo pakete imata isto poimenovane ;-)
Slika

lp, Ika13
Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
 
Prispevkov: 549
Pridružen: 29. apr 2007 ob 20:50
Kraj: Kidričevo
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a BOBI » 17. okt 2007 ob 20:29

Telemach je kupil Triero!
Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
 
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. mar 2006 ob 20:44
Kraj: Šiška
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Ika13 » 17. okt 2007 ob 20:37

BOBI Napisal/-a:Telemach je kupil Triero!

No pa smo dobili odgovor :D .
Slika

lp, Ika13
Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
 
Prispevkov: 549
Pridružen: 29. apr 2007 ob 20:50
Kraj: Kidričevo
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Brootalen » 21. okt 2007 ob 12:03

ok si bom sposodil temo... A ve kdo, če imajo kablaši kaj v planu glede zamenjave koaksialni kablov z optičnimi ?
Uporabniški avatar
Brootalen
Uporabnik
 
Prispevkov: 42
Pridružen: 27. jul 2007 ob 08:42
T-2: Še nimam

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Tody » 22. okt 2007 ob 00:21

ja imajo :) Nekateri že delajo :P Seveda bo kot je nekdo reku dela vsaj še za 10 let
Slika
Tody
Model
 
Prispevkov: 262
Pridružen: 19. jun 2006 ob 23:03
Kraj: Vrhnika
T-2: Že imam
Paket: brezčasni paket

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a KanonFuter » 8. nov 2007 ob 11:00

Glih dons sm vidu telemahovca z nekim ogromnim foršpanom (očito bodo optiko not tlačel) :razz:
Slika
KanonFuter
Faca
 
Prispevkov: 113
Pridružen: 8. jun 2007 ob 19:56
Kraj: Novo mesto
T-2: Že imam
Paket: T-4 100/10 edina prava optika

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a T2_Delavec » 8. nov 2007 ob 11:01

A je kdo slučajno preveril kratico od naslova te teme? :o
Optika 100/10
T2_Delavec
Starešina
 
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a kitl » 8. nov 2007 ob 11:35

TaT :lol:
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7877
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Brootalen » 12. nov 2007 ob 19:33

KanonFuter Napisal/-a:Glih dons sm vidu telemahovca z nekim ogromnim foršpanom (očito bodo optiko not tlačel) :razz:



kje si to videl? :)
Uporabniški avatar
Brootalen
Uporabnik
 
Prispevkov: 42
Pridružen: 27. jul 2007 ob 08:42
T-2: Še nimam

Naslednji

Vrni se na Konkurenca

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 4 gostov