Vedno, ko komu priporočam t-2...
Re: Vedno, ko komu priporočam t-2...
Zadovoljen: ce je kdo vezan zaradi modema lahko (v teoriji, v praksi se nisem preizkusil
) brezplacno preide na T-2. Najprej naredi prehod na novo Telekomovo pogodbo kjer ni vec vezave (oprema je last Telekoma in je samo dana v uporabo kot pri T-2). Potem pa seveda preides na T-2. Ce imas vezavo za STB moras pa vsaj ta del placati ob prehodu.

- Zadovoljen
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: 8Mbps / 1Mbps + IP tel + IP TV
- Kraj: Celje
OK, bom imel v mislih
še vedno pa ne znam računat zneska ob prekinitvi pogodbe:d

Ce se prav spomnim gre nekako takole: priblizno 10€ je enkraten strosek. Ostalo je odvisno od subvencij, znesek subvencij se deli s skupnim stevilom mesecev vezave. To pomnozis s stevilom preostalih mesecev vezave in dobis koncni znesek. Konkretni primer: STB stane 188€, vezava je 2 leti. Torej je mesecni strosek 7.83€, ce ti ostane 6 mesecev to nanese 47€. Pa ne me drzati za besedo ce bo kaj drugace.
Naceloma narocniki ta znesek vidijo na servisnih straneh.

Ne me lovit za besedo, ker nisem odvetnik in ne poznam zadeve do potankosti.
Vendar, sem nekje zasledil, da so te časovne vezave brezveze, ilegalne in v nasprotju z kar nekaj zakoni.
Pozanimajte se pri lokalnem odvetniku in mislim, da se mora dati rešiti časovne obveze brez stroškov. Sam mal je treba zagrozit pa šefa zahtevat
Vendar, sem nekje zasledil, da so te časovne vezave brezveze, ilegalne in v nasprotju z kar nekaj zakoni.
Pozanimajte se pri lokalnem odvetniku in mislim, da se mora dati rešiti časovne obveze brez stroškov. Sam mal je treba zagrozit pa šefa zahtevat

- obiskis
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: Kranj T4 Mega
- Kraj: Kranj
Pri meni na servisnih straneh piše, koliko časa mi še ostane do konca, je pa tudi znesek,
koliko bi plačal ob prekinitvi pogodbe. Nekje marca bom premišljeval ali bom fural oba ali sam enga.
"sploh od zadnjih izpadih, so me prisilili, da sem končno skonfiguriral ruter, da ugotovi kdaj je brez t2"
koliko bi plačal ob prekinitvi pogodbe. Nekje marca bom premišljeval ali bom fural oba ali sam enga.
"sploh od zadnjih izpadih, so me prisilili, da sem končno skonfiguriral ruter, da ugotovi kdaj je brez t2"