Nedelovanje določenega programa (staro)
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Re: Nedelovanje določenega programa
Bi bilo smiselno preverit. Tudi za Mediaset.
-
- Starešina
- maxus
- Guru
- Paket: oranžni diamant hbo
- Kraj: Izola
Reklamacijo bom podal,nisi pa mi povedal,če se moram pri kablašu sam prijaviti za ponoven priklop,ali to stori T-2 kot pri odpovedi od kablaša.Navadni Nimda napisal/-a:Če imaš narobe na računu, podaj reklamacijo.
Glede RAI1, RAI2: tudi kablaši jemljejo vsebino iz satelita in imajo torej tudi oni zatemljene oddaje. Ne mi govoriti, da ni tako.
Na nacionalni RAI kablaši na obali nimajo zatemnitev ob prenosih F1,novejših filmov itd,prav tako niso zatemnjeni prenosi vseh kategorij motociklizma na Mediasetu.Če ne verjameš,pridi k meni ob času dirk pa ti bom pri sosedu,ki ni nasedel na limace dokazal

- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Moj post:
se je nanašal na tvoj post:tonimona napisal/-a:Bi bilo smiselno preverit. Tudi za Mediaset.
in ne vidim nikakršne povezave s kablaši.Navadni Nimda napisal/-a:Mislim da ja - satelit.
-
- Starešina
Sej ti verjamem, da kablaši oddajajo nelegalne vsebine. Redistribucija prek zemeljskih anten NI dovoljena. Lahko jo spremljaš le prek zemeljske antene. Kaj misliš, zakaj RAI zatemni določene oddaje?maxus napisal/-a:Reklamacijo bom podal,nisi pa mi povedal,če se moram pri kablašu sam prijaviti za ponoven priklop,ali to stori T-2 kot pri odpovedi od kablaša.Navadni Nimda napisal/-a:Če imaš narobe na računu, podaj reklamacijo.
Glede RAI1, RAI2: tudi kablaši jemljejo vsebino iz satelita in imajo torej tudi oni zatemljene oddaje. Ne mi govoriti, da ni tako.
Na nacionalni RAI kablaši na obali nimajo zatemnitev ob prenosih F1,novejših filmov itd,prav tako niso zatemnjeni prenosi vseh kategorij motociklizma na Mediasetu.Če ne verjameš,pridi k meni ob času dirk pa ti bom pri sosedu,ki ni nasedel na limace dokazal
Če boš odpovedal T-2 televizijo in šel na kablaše se prijavi kablašem. Verjetno bodo oni podali odpoved v tvojem imenu. narediš pač obratno pot, kot si jo že enkrat naredil.
Optika 100/10
- maxus
- Guru
Nimda,na programski shemi T-2ja ni prav nikjer navedeno,da bodo direktni športni prenosi,novejši filmi in nadaljevanke zatemnjene samo na italijanskih programih,zato smatram,da smo prav vsi primorci opeharjeni.
Hvala za nasvet pri kablaših

- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Ma kaj ste opeharjenimaxus napisal/-a:Nimda,na programski shemi T-2ja ni prav nikjer navedeno,da bodo direktni športni prenosi,novejši filmi in nadaljevanke zatemnjene samo na italijanskih programih,zato smatram,da smo prav vsi primorci opeharjeni.

Opeharjeni ste za to ker se podjetje drži zakonov!
Idi mi

-
- Starešina
MAXUS, Narobe smatraš: T-2 ima kartico in pismeno dovoljenje za zajem s satelita.maxus napisal/-a:Nimda,na programski shemi T-2ja ni prav nikjer navedeno,da bodo direktni športni prenosi,novejši filmi in nadaljevanke zatemnjene samo na italijanskih programih,zato smatram,da smo prav vsi primorci opeharjeni.
Zdele sem bil 3 ure na telefonu s šefom projekta TV: programi RAI bodo legalno na voljo 100% najkasneje do 15.11. Mi je bilo eksplicitno zatrjeno. Torej brez zatemnitev; dodatnih izjav ne dajem na to temo.
BOBI: reče se "Via, via!"BOBI napisal/-a:Ma kaj ste opeharjeni![]()
Opeharjeni ste za to ker se podjetje drži zakonov!
Idi mi

Optika 100/10
- maxus
- Guru

- morphx
- Model
- Paket: 4/512 + 2×iptel + iptv
- Kraj: Koper, ki to ni
Poslušaj BOBI, če si ti moral v mladih letih gledat "Bojana" in "Loleka in Boleka" nismo Primorci krivi,..T2 je točno vedel na koga cilja, ko je začel z Mediaset "promocijo", zdej je pa jasno, da je vse skupaj en bull-shit. Ne vem zakaj se ne more nekdo opret na to, da zemeljske TV postaje v Slo omejujejo vidljivost Italjanskih in da njihova manjšina ne vidi več programov v materinem jeziku.

- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Ma k... šrajam Nemško, tako kot timaxus napisal/-a:dijobrek Bobi,lahko tebi,ki šrajaš po švabsko jnu ne kapiš laški
..

@morphx
Kaj sem jaz gledal, je samo moj problem in nima nobene veze z Makaroni!
Aja: Via,via

- morphx
- Model
- Paket: 4/512 + 2×iptel + iptv
- Kraj: Koper, ki to ni
Makaroni so moj (Primorski) problem, ker imajo pač 100000000× bolj gledljivo TV in zato mi gre na K!

Primorci, dejte tole v okvir!Navadni Nimda napisal/-a:MAXUS, Narobe smatraš: T-2 ima kartico in pismeno dovoljenje za zajem s satelita.
Zdele sem bil 3 ure na telefonu s šefom projekta TV: programi RAI bodo legalno na voljo 100% najkasneje do 15.11. Mi je bilo eksplicitno zatrjeno. Torej brez zatemnitev; dodatnih izjav ne dajem na to temo.

Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Starešina