EPG nonstop utripa
Dajte porihtat to televizijo že enkrat jebemu miša. Al ne dela sploh (recimo danes), al kocka, al ni zvoka, ali je zatemnjen program, ne moreš skinit EPG -posledično ne morem gledat TV

In potem vedno sami izgovori : kriv je telekom, kriva je interna instalacija, kriv je neki zeleni volk, pa italijani, pa switch, pa vreme, pa kaj vam kaj še. In standard: "idi na optiko". Ko pa ne deluje niti na optiki, potem pa tišina. In "prijavi na podporo".V življenju še nisem zmetal tolko denarja za klice na support. In zakaj? Da poslušam ono babo kako bom v vrsti v "manj kot minuti". In to 10-20min, nato pa te dol vrže. Če pa že koga dobiš pa "resetirajte modem" in "bomo sporočili naprej".

In ko po par tednih še vedno isto sranje, spet "bomo sporočili naprej". Me res zanima kje oz. kaj je ta "naprej"
Mater ste mi dvignili pritisk. Pa saj ne bi tako popizdil, če ne bi tu gori vsak drugi post bral kako je T-2 "oh in sploh" in "edina prava optika" in podobno. Vedno bolj ugotovljam, da niste NIČ boljši kot katerikoli ponudnik v tej državi, samo malo cenejši. Žal zgleda v stilu "malo para, malo muzike".
P.S. No ja, edino kar mi pri T-2 nikoli ne zataji je prejem računa