Težave pri T2 priklopu

Vse o T-2 internetu
Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Težave pri T2 priklopu

Odgovor Napisal/-a RobertM » 4. Nov 2007 ob 21:04

kyco napisal/-a:Problem je ker 24 mi je potekla 2 letna naročnina in 31 sem rekel da bi se rad odklopil od siola, tako da upam da upoštevajo prošnjo
Govoriva o mesecu Oktobru :?:
Mislim,da je rok 2 leti(24 mesecev) da "izgubis" linijo oziroma moras placati nov prikljucek PSTN in naprej ostale storije.

Sicer pa ti je 24.10 potekla VEZAVA in ne pogodba.Ce nisi dal pisnega zahtevka za prekinitev razmerja potem pogodba se velja ;-)

S teleKomom so sami problemi(nic novega zadnjih 50 let),tudi jaz se "borim" z njimi in ravno jutri grem nazaj v borbo za PSTN-moja 040 stevilka nekako ni dosegljiva z telekomovega omrezja.Veckrat so me "poskusali" kontaktirati,pa se nikoli ne oglasim ali pa je c compu napisano,da so me obvestili :roll:
Sedaj ne vem vec ali sem ze tako star,da ne slisim telefona ali tako pozabljiv in pozabim,da so me klicali :roll:
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

kyco
Novinec
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a kyco » 4. Nov 2007 ob 21:46

Jaz pisne prosnje se nisem dal, samo govorno, in itak imajo pri njih tudi po faxu prošnjo za podaljšanje ( ne sklenitev nove pogodbne ) to dokler ne dobim t2 pa porihtam vse, tako da ju3 zvem če se bodalo hvala za nasvete..Ja telekom res groza..
http://bux.to/?r=kico08 ( zasluži denar preko neta )
http://geekgames.wordpress.com ( moj blog )

Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
Kraj: Kidričevo

Odgovor Napisal/-a Ika13 » 4. Nov 2007 ob 22:06

Nekaj mi ni jasno, če nikoli nisi imel Telekomovega telefona in se odločiš za T2 in imaš parico, zakaj ti takrat ni potrebno plačat nobenga priključka? V tem primeru pa mu bo potrebno plačat priklop, kaj mu je Telekom z odklopom priključka, dejansko fizično odstranil priključek?
Saj vendar ima priključek, pa še verjetno delujoči, če še ni pisno prekinil s Siolom.

lp,Ika13
lp, Ika13

Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
Kraj: Kidričevo

Odgovor Napisal/-a Ika13 » 4. Nov 2007 ob 22:08

Moj nasvet s Siolom več ne podpisuj nič. Saj če ne prekineš oni pridno pošiljajo položnice :!: :!: .
Upam da boš res porihtal zadevo!

lp,Ika13
lp, Ika13

Odgovori