L.P.
Če pa želiš ti fensi AV ti pa dam F-secure. Licenca je mislim, da do konca 2008. Jo itak ne nucam. Je pa all in one skratka AV, firewall, antispyware,....

F-Secure hkrati uporablja več pregledovalnikov, eden od njih je Kaspersky, zato je bil pregled s trial verzijo Kasperskega v bistvu odveč.madpanter napisal/-a:Sem zadnjič dal gor orginal služben F-Secure corporate edition in preskeniral use in ni nič našel zalege, potem probal še z trial kaspersky in bitdefenderjem pa tudi ni nič našel noda pa raj ne omenjam ker si v mojem vokabularju ta šrot ne zasluži naziva AV ampak naziv puvać (velik puva oz piska ampak nič ne naredi, saj jaz sem imel tako izkušnjo)
F-PROT že nekaj let ne uporablja več, od Kasperskega pa ima vse, vključno z Extended bazami. V verziji F-Secure CS 7.10 pa je dodan še en pregledovalnik za zaznavanje doslej neznanih škodljivih programov (tako da se zmanjša odvisnost od stalnega osveževanja baz).madpanter napisal/-a:Vem uporablja motor od kaspersky, spyware ma od lava soft pa tudi od fprot, sam nisem bil ziher ali je not motor od novega kaspersky