IP TV na LCD monitorju Samsung 225MW
IP TV na LCD monitorju Samsung 225MW
Pozdravljeni,
Zanima me ali bo T2 IP TV delal normalno na tem monitorju al so še kakšne zelo posebne zahteve kar se tiče računalnika samega? Se potrebuje še kaj posebnega pri inštalaciji T2 TV-ja?
Link do monitorja: http://www.mixi.tv/katalog/product.php? ... &view=more
Hvala za odgovore in LP,
G
Zanima me ali bo T2 IP TV delal normalno na tem monitorju al so še kakšne zelo posebne zahteve kar se tiče računalnika samega? Se potrebuje še kaj posebnega pri inštalaciji T2 TV-ja?
Link do monitorja: http://www.mixi.tv/katalog/product.php? ... &view=more
Hvala za odgovore in LP,
G
- Fry
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: FTTH 10/10, 3xTV, Telefon
- Kraj: Koper
Re: IP TV na LCD monitorju Samsung 225MW
IP TV nima nikakršne zveze z računalnikom.
Za sprejem dobiš poseben sprejemnik (STB), ki ga lahko povežeš preko SCART priključka z vsakim TV sprejemnikom.
Ker je tvoj monitor tudi TV sprejemnik in ima SCART priključek, ni nobenega problema s povezavo.
Za sprejem dobiš poseben sprejemnik (STB), ki ga lahko povežeš preko SCART priključka z vsakim TV sprejemnikom.
Ker je tvoj monitor tudi TV sprejemnik in ima SCART priključek, ni nobenega problema s povezavo.
Se da priključit še na kakšen drug priključek razen Scart-a?
Hvala in LP
Hvala in LP
Hvala. Te slike poznam, saj so objavljene na netu. Mene zanima kateri od teh izhodov je še ekvivalent scart-u? S-video ali kaj drugega? Kater STB pa serviser ponavad prinese s seboj?
Hvala in LP
Hvala in LP
Odvisno kaj naročiš, če naročiš HDTV ti prinesejo tistega, ki ima hdmi opcijo.
Vsi izhodi delujejo.Mene zanima kateri od teh izhodov je še ekvivalent scart-u? S-video ali kaj drugega?
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Če boš monitor uporabljal samo za IPTV (in ne morda tudi za kabelsko TV) in če imaš možnost za HD, potem ti ni treba kupiti monitor z vgrajenim TV tunerjem. Kupiš navadnega in ga priklopiš preko DVI priključka.