Format slike 16:9
Re: Format slike 16:9
Tnx za odgovor. Se dela tudi kaj za mediaset, al sam za rai?
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
RAI, to je bilo tudi že napovedano pred neki cajta. Te stvari so kar zalogaj (tehnični, organizacijski, pravni, finančni, prostorski,... you name it.
)

Optika 100/10
Heh....rai bo ko bo...mediaset bo pa ko u starih cajtih ..tam leta'80 odvisno od burje...enkrat ja, ko bo dež pa vse črno...heh. Tnx za pošten odgovor.
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Ha, kaj pa druga trojica? Nič na zemeljski sistem?Navadni Nimda napisal/-a:Za Pop TV vem da je narobe, ne vem pa, ali je to pri nas ali na strani Pop TV. Mislim, da ima podoben, a ne enak, problem tudi Nat Geo Wild.
Glede Italijanskih programov: RAI1-3 pridejo na zemeljski sistem, ki bo odpravil zatemnjevanje. Na tem se aktivno dela, torej ni za skrbeti. Novega datuma nimam za na Forum, ker sem bil pri prejšnjih za las pre-optimističen. Nočem, da spet fašem kakšnega Tapirota.

S trojicami se ni za se igrat, pri triumviratu so šle tri glave 

Pa s CIO se tudi ni za igrat. 

Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Nič ne bom napovedal, da ne fašem spet iz zasede kakšnega Tapirota!tonimona napisal/-a:Ha, kaj pa druga trojica? Nič na zemeljski sistem?Navadni Nimda napisal/-a:Za Pop TV vem da je narobe, ne vem pa, ali je to pri nas ali na strani Pop TV. Mislim, da ima podoben, a ne enak, problem tudi Nat Geo Wild.
Glede Italijanskih programov: RAI1-3 pridejo na zemeljski sistem, ki bo odpravil zatemnjevanje. Na tem se aktivno dela, torej ni za skrbeti. Novega datuma nimam za na Forum, ker sem bil pri prejšnjih za las pre-optimističen. Nočem, da spet fašem kakšnega Tapirota.

Optika 100/10
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
Noben Tapiro ni bil podeljen iz zasede. Vsi so bili pričakovani. 

- Admiral
- Faca
- Paket: FTTH 100/10 all inclusive
A niso Can5, Ita1 in Rete4 ŽE na zemeljskem sistemu (digitale terrestre) !?
Razen, če v Kopru ne lovimo marsovcev
A to pomeni, da se bo dalo na T2 TV ruknit pravzaprav vse kar se predvaja po zemeljskem digitalnem sistemu ?
Razen, če v Kopru ne lovimo marsovcev

A to pomeni, da se bo dalo na T2 TV ruknit pravzaprav vse kar se predvaja po zemeljskem digitalnem sistemu ?