Predlogi za TV programe (stara tema)
-
- Novinec
- T-2: Že imam
Re: Predlogi za TV programe
Ni. Srbski Sportklub nima isti program kot Slovenski Sportklub. Imam oba, tako da mi lahko verjameš
.

Jaz imam samo SportKlub+, a ne bi moral imeti še sportklub-a (je možno da bo dodan pozneje?)
Je že dodan, če ga nimaš na seznamu resetiraj stb ali pa naredi novi profil.black187 napisal/-a:Jaz imam samo SportKlub+, a ne bi moral imeti še sportklub-a (je možno da bo dodan pozneje?)
Kdor čaka dočaka, ko sem ravno prejle prišel domov in malo šoltal po kanalih sem mislil, da to ni res ampak zagledam Sportklub, res to mi deli!!! BRAVO T-2 team, VSE POHVALE T-2-JU!!!!!!!!

Koliko Sporklubov so dodali v shemo?
Meni kaže samo enega... to je sportklub+. pa sem resetiral in naredil nov profil...
Drugače pa čestitke T2!
Meni kaže samo enega... to je sportklub+. pa sem resetiral in naredil nov profil...
Drugače pa čestitke T2!
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Če kdo še nima obeh Sportklubov, naj še malo počaka. Ropotulje se filajo s podatki. Da ne bi prišlo do zastojev, gre malo počasneje. Kdor je pa nestrpen, pa naj naredi nov profil. (Resetiranje ni potrebno.) 

Optika 100/10
Jaz sem resetiral in naredil nov profil, pa mi kaže samo Sportklub+... ta drugega Sporkluba mi pa noče pokazati...Navadni Nimda napisal/-a:Če kdo še nima obeh Sportklubov, naj še malo počaka. Ropotulje se filajo s podatki. Da ne bi prišlo do zastojev, gre malo počasneje. Kdor je pa nestrpen, pa naj naredi nov profil. (Resetiranje ni potrebno.)

Prepozen si. Prvih 2000 naročnikov, kateri so si ga premaknili ga lahko obdrži, ostali žal ne. Bo pa p podobna akcija naslednje leto.
Se ja.morphx napisal/-a:se zajebavas?
-
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Poleg tistega k sm že napisu bi blo extremno lepo če bi dubili vse Discovery-e.
Discovery Factual
Discovery Home & Health
Discovery Home and Health Babies (ok dodan iz čistega izgleda sam pomoje bi blo za velik folka tut ta kanal fajn met
)
Discovery Kids
Discovery Promotional Channel (Kr tak da mamo pač vse)
Discovery Real Time
Discovery Real Time Extra (Baje čist drug kanal... kot Travel in Travel&Living nekatere serije iste samo vsaka ma pač se svoje poslastice)
Discovery Turbo
Discovery HD Europe (isto kot pri Time Extra...)
Discovery HD Theater
Discovery Knowledge
Discovery Military
Discovery TLC
Hum ja pa sm izdau da najbol gledam Discovery kanale

Še vedno pa najbolj hočem: Sci-Fi Channel Europe!!!
P.S. iz čistega firbca sem resetiral Motorolco in tut jst nimam SportKulb-a. Sicer mi za šport popolnoma dol visi sam zanima me zakaj ga nimam (mam unega + sam nimam navadnega)?
Discovery Factual
Discovery Home & Health
Discovery Home and Health Babies (ok dodan iz čistega izgleda sam pomoje bi blo za velik folka tut ta kanal fajn met

Discovery Kids
Discovery Promotional Channel (Kr tak da mamo pač vse)
Discovery Real Time
Discovery Real Time Extra (Baje čist drug kanal... kot Travel in Travel&Living nekatere serije iste samo vsaka ma pač se svoje poslastice)
Discovery Turbo
Discovery HD Europe (isto kot pri Time Extra...)
Discovery HD Theater
Discovery Knowledge
Discovery Military
Discovery TLC
Hum ja pa sm izdau da najbol gledam Discovery kanale

Še vedno pa najbolj hočem: Sci-Fi Channel Europe!!!

P.S. iz čistega firbca sem resetiral Motorolco in tut jst nimam SportKulb-a. Sicer mi za šport popolnoma dol visi sam zanima me zakaj ga nimam (mam unega + sam nimam navadnega)?