Ali je to pri vseh ali samo pri meni

Ali na to vpliva oddaljenost od centrale

Ali imajo namen to izboljšati

Mal je problem, ker Moto nima modulatorja in čeprav imam scart vhode, raje uporabljam RF, ker:buneech napisal/-a:Sj menda ni treba čakat, d ti zamenjajo, kokr sm js slišu, greš na T-2 pa zamenjaš.
Če se motim, naj me kdo popravi...
ne zamenjajo ti aminota kr tako, ce mas 2 tv se znajdes najprej jo odjavis (1 tv) cez par dni bi pa spet imeu 2 tvja in upas da ti motorolo prinesejobuneech napisal/-a:Sj menda ni treba čakat, d ti zamenjajo, kokr sm js slišu, greš na T-2 pa zamenjaš.
Če se motim, naj me kdo popravi...
Če malo boljše pogledaš vidiš da sem čakal 32 dni za t-2. 1 dan sem čakal na VDSL2, ker mi VDSL ni delal vredu pa so mi v enem dnevu naredli. Aminota sem nesel na T-2 poslovalnico MB pa so mi brez problemov zamenjali za Motorolo.music95 napisal/-a:KAKO SI TI LAHKO ČAKAL LE 1 DAN (edino, če nisi imel prej drugega ponudnika).... Pa saj vseeno meni se tudi zdi, da to le ni tak problem, da ti zamenjajo aminota za motorolo, navsezadnje pa nimajo dostopa do tega le nekateri ljudje (kot da ti nebi hotli zamenjat aminota za HDTV aminota) a ni to mal čudn.
<-- čakal 60 dni
<-- zelo zadovoljen (še posebaj zdaj, ko so naredili igrce na T-2 TV)