Malo sem prebrskal forume pa nisem nič našel, kar bi bila tema podobna moji... Zanima me, če bri vas tudi toliko "crkavajo modemi". Mi smo imeli prvega, ki smo ga samo prenesli in 1. nadstropja v pritličje, pa se ni hotel več povezati... Nesli smo na t-2, res, da je bila sobota in nobenega mojstra tam, ampak nam je prijazna gospa takoj zadevo zamenjala - zadevica deluje.
Zadnjič spet izpad - crknil napajalnik
Danes spet napajalnik...
Zanima me, če je ta roba res bolj švoh in pogosto crkava tudi pri vas. Res pa je, da imamo v Mengšu malo čudno napetost - tudi žarnice pokajo kot po maslu...
Sicer pa sem zadovoljen z vsem skupaj.
Lp
Modem
Re: Modem
V letu in pol nam ni še nič crknilo (ne napajalnik, ne naprava). Imamo pa VDSL1 modem, Vood 142 in Amino 110.
Tole bi pa znal biti razlog težav, ki jih omenjaš.music95 napisal/-a:Zanima me, če je ta roba res bolj švoh in pogosto crkava tudi pri vas. Res pa je, da imamo v Mengšu malo čudno napetost - tudi žarnice pokajo kot po maslu...
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Re: Modem
Jaz sem iz Domžal in imam tudi že opremo leto in pol - vse brez problema. Glede na crkajoče žarnice in modeme, ti pa priporočam, da med vtičnico in računalnik postaviš UPS. Bi mu znalo kar podaljšati življensko dobo oz. preprečiti da crkne (lahko bi prišlo tudi do izgube podatkov)).