težave z povezavo na routerju Linksys BEFSR 41
-
- Novinec
- T-2: Še nimam
- Paket: 10/10
- Kraj: ravne na koroškem
težave z povezavo na routerju Linksys BEFSR 41
Hmm....zanimivo....stvar je rečmo da delala zdej 1 mesec....
Včeraj pa je net začel padat na 20 minut (manj ali več).Mi lahko kdo pove...kako je tole mogoče...
A je kriv router....al je kaj krivo pri meni....Na T-2 pravijo da prekinitve ne vidijo....so pa non stop...
Router je star tri tedne.
hvala za pomoč
Včeraj pa je net začel padat na 20 minut (manj ali več).Mi lahko kdo pove...kako je tole mogoče...
A je kriv router....al je kaj krivo pri meni....Na T-2 pravijo da prekinitve ne vidijo....so pa non stop...
Router je star tri tedne.
hvala za pomoč
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
- oyoy
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
še en dokaz, da je težava v routerju. ampak s tem, ko nam ne poveš, kaj vse obremenjuje linijo takrat, ko pade, nam nič ne pomagaš.
jaz sem imel isti problem nekaj minut po tem, ko sem zagnal emule. rešitev je bila v spremembi nastavitev routerja:
Administration=> Managment => IP Filter Settings (adjust these for P2P) => Maximum Ports iz default na 4096 ( ne vem sicer, če imajo vsi firmwari to nastavitev).
jaz sem imel isti problem nekaj minut po tem, ko sem zagnal emule. rešitev je bila v spremembi nastavitev routerja:
Administration=> Managment => IP Filter Settings (adjust these for P2P) => Maximum Ports iz default na 4096 ( ne vem sicer, če imajo vsi firmwari to nastavitev).