BBC Prime - teletext
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Re: BBC Prime - teletext
Daj nehite z tem brezvezni teletextom dajte rajši gdo si želi HBO in ostale filmske programe ne pa tale teletekst za 10% gledalcev.
-
- Faca
- Paket: Brezčasni VDSL T3 + telefon
- Kraj: Celje
Spostovani mali-40. Saj ti ni treba brati nebenega teleteksta. Za nekatere, je to pač potrebno, za splošno razgledanostjo in potrebno dnevno informacijo glede dogodkov v svetu. Zato prosim, prenehaj z odgovori v stilu Nehajte z tem ....
Če se ti ne zdi pomembno pač ne odgovarjaj. Glede programskih zelja imas drug post.
lp
Če se ti ne zdi pomembno pač ne odgovarjaj. Glede programskih zelja imas drug post.
lp
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Lahko izrazim svoje mnenje in moje je pač takšno BBC Prime mi ne pomeni nič zato tudi teletexta ne potrebujem,dovolj imam splošne razgledanosti v dnevno informativnih oddajah na POP tv in SLO tv oprosti ampak tako pač je svoboda pisanja dokler koga ne užališ.
-
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Hja0 tle res ne more bit samo ena tema odprta brez da se nebo nekdo neki piz**** pa neki. Res ne morete 1x samo preporsto odgovoriti an vprašanje brez pričkanja?
No ok moj odgovor, osebno bi bil vesel če bi BBC Prime imel teletext in mislim, da ga bi tudi dosti ljudi uporabljalo. BTW je tudi možno podnapise pridobiti z tem? Ali se gre izključno samo za teletext?
Uglavnem v obeh primerih idejo podpiram
No ok moj odgovor, osebno bi bil vesel če bi BBC Prime imel teletext in mislim, da ga bi tudi dosti ljudi uporabljalo. BTW je tudi možno podnapise pridobiti z tem? Ali se gre izključno samo za teletext?
Uglavnem v obeh primerih idejo podpiram

-
- Faca
- Paket: Brezčasni VDSL T3 + telefon
- Kraj: Celje
Se opravicujem, vendar tole ni ravno samo osebno mnenje se ti ne zdimali-40 napisal/-a:Daj nehite z tem brezvezni teletextom dajte rajši gdo si želi HBO in ostale filmske programe ne pa tale teletekst za 10% gledalcev.
lp
-
- Model
- Paket: T3 OPTIKA 10/10-MOBILE
Sem zdejle pogledal - saj BBC Prime že ima TTX.
-
- Model
- Paket: T3 OPTIKA 10/10-MOBILE
Ali za IPTV providerja predstavlja to kakšen problem/strošek, če poleg slike preskrbi tudi TTX? Osebno sem za to, da se vsi programi, če ga le imajo, oddajajo s TTX-om.
Posebej je to važno pri tistih, ki nimajo EPG, saj na ta način ni treba na internet, da bi našel spored - primer: France 3, TV5 Monde.
Posebej je to važno pri tistih, ki nimajo EPG, saj na ta način ni treba na internet, da bi našel spored - primer: France 3, TV5 Monde.
Lahko bi teletext najprej poštimali na SLO 1, 2 itd
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Saj na BBC Prime je TTX in tudi srbski podnapise se, da vklopiti preko njega.
- borutz
- Navdušenec
- Kraj: Spodnja Idrija
meni ne vklopi.TTX dela, ko pa dam 890 pa ostane ttx vklopljen. Pri travelu mi jih zagrabi. Ti šumnike kaže?
-
- Novinec
- Paket: /
A je tako težko priskrbeti podnapise za BBC?
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10