[DOPIS]Povečanje hitrosti
-
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: 20/2 + 2×IP TV + IP TEL
Re: [DOPIS]Povečanje hitrosti
jest k sm zvisu iz 1/1MB na 8/1 je bla stvar resena v cca 5-10 minut pa se to je biv 25.12.07 okol 1 ponoc
-
- Faca
- Paket: FTTH 10/10 + 2 IPTV + 2 TEL
- Kraj: Lj - Fužine
Rana ura, zlata ura
-
- Model
- Paket: PRD - Brezčasni paket + 1 HDTV
- Kraj: Ljubljana Center
a isto velja za zmanjšanje? iz 5/5 na 4/1?
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
ce si poslal dopis me kontaktiraj privat... napisi mi id prikljucka.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Isto... Če pride v prave se uredi takoj!Dalmatinc napisal/-a:a isto velja za zmanjšanje? iz 5/5 na 4/1?
Ponovno sem se odločo za zvišanje hitrosti! V prvo ni blo nobenega problema, zjutraj sem posal fax popoldan sem že imel urejeno.
Danes sem malo preletel čez post in sem poskuso varianto, da sem klical na HD ter vprašal če so prejeli fax (fax sem posal včeraj zjutraj). Pa na HD pravi, da še nima zabeleženo, da sem kaj pošiljal razen prejšnega faxsa in da mi ne more pomagat, ker to ureja druga služba.
Prosim za pomoč, če lahko kdo preveri, če so sploh prejeli moj fax ( zdaj imam 10/4, željen paket 20/4).
Hvala!
lp,Ika 13
Danes sem malo preletel čez post in sem poskuso varianto, da sem klical na HD ter vprašal če so prejeli fax (fax sem posal včeraj zjutraj). Pa na HD pravi, da še nima zabeleženo, da sem kaj pošiljal razen prejšnega faxsa in da mi ne more pomagat, ker to ureja druga služba.
Prosim za pomoč, če lahko kdo preveri, če so sploh prejeli moj fax ( zdaj imam 10/4, željen paket 20/4).
Hvala!
lp,Ika 13
lp, Ika13
Emm, komu moram reči oz. kakšen je postopek za zvišanje paketa?
Trenutno 1/256 & 2x telefon
Želim 4/1 & 2x telefon
Trenutno 1/256 & 2x telefon
Želim 4/1 & 2x telefon
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
DOPIS: po pošti, faxu ali skeniran po mailu,
ampak dobro bi bilo če vsaj približno veš če sploh dosegaš takšno postavitev da bi lahko imel to.
ampak dobro bi bilo če vsaj približno veš če sploh dosegaš takšno postavitev da bi lahko imel to.
Sej to bi rad zvedu, na kakšen način pa pridem do teh podatkov?
Drugače pa ima sosed, ki je oddaljen od mene cca 100m 10/1.
Drugače pa ima sosed, ki je oddaljen od mene cca 100m 10/1.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
evo mene za take situacije,
pošlji na ZS številko priključka in ti takoj povem
pošlji na ZS številko priključka in ti takoj povem
- grudy
- Začetnik
- Paket: 1/1 + telefon
- Kontakt:
Dajte še meni povedati, koliko časa približno se rabi, da povečajo hitrost. Sem poslal po mailu prošnjo za povečanje in sem dobil samo mail od administrativne službe ( " Vaš dopis smo prejeli in ga dali v obravnavo.") .
Kolk časa potem to traja, da vidiš kakšno spremembo? In ali te to kaj obvestijo (ker ti verjetno tudi s tistim dnem več začenjajo zaračunavati)?
LP
ALeš
Kolk časa potem to traja, da vidiš kakšno spremembo? In ali te to kaj obvestijo (ker ti verjetno tudi s tistim dnem več začenjajo zaračunavati)?
LP
ALeš
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
to ponavadi traja 1-2 dni odvisno od prejetih dopisov, ki jih morejo obravnavat lahko pa meni na ZS daš pa bom preveril
- grudy
- Začetnik
- Paket: 1/1 + telefon
- Kontakt:
Pozdravljeni.
No jaz imam pa trenutno eno drugačno izkušnjo. 17.7.2008 sem poslal prošnjo za povečanje hitrosti iz 1/1 na 10/1. Poslal sem po e-mailu (s priponko prošnje z podpisom). Naslednji dan sem prejel od Naročniške službe (Andreja) odgovor, da so prošnjo prejeli in jo dali v obravnavo.
Danes smo 25.7.2008 in ni nobenega odziva. Tudi 24.7.2008 sem poslal še enkrat e-mail če se kaj dogaja z mojo prošnjo in danes še vedno nobenega odziva.
Tako sem poklical na klicni center in in govoril z nekim gospodom, kateri mi je prijazno vse razložil, da pri meni ni nobenega zahtevka za povečanje hitrosti. Rekel je naj pošljem še enkrat po pošti ali po faksu in da se bi morala stvar urediti. -- Torej bom poslal še enkrat po faksu (čeprav se mi zdi tu najbolj smešno, da se po faksu ali pošti urejajo stravi hitreje kot po e-pošti - glede na to, da je T-2 telekomunikacijsko podjetje (predvsem vse kar je povezano z internetom) ).
Moje vprašanje sledi. Kaj lahko naredim, če moje prošnje neki referent, ki jo dobi ne zabeleži tako kot je potrebno. Ali je sploh kakšna možnost, da to informacijo nekam sporočiš, daj pogledajo, ali so stvar založili? Kajti tudi če imam jaz vsa dokazila, da sem jaz zahtevo poslal in potrdilo, da so jo prejeli, mi še vedno nobeden ne mora garantirati, da se bo stvar tudi uredila (vem da je v interesu obeh strank, da se stvar uredi). Če se pa slučajno ne uredi pa tako ali tako nič ne morem in tudi v klicnem centru ne morejo ničesar sporočiti/narediti/ukrepati .
Bomo torej videli naslednji teden, ko bom še enkrat poslal enak zahtevek po faksu, če se bo stvar uredila kaj hitreje.
Drugače sem s T-2-jem čisto zadovoljen in nimam nobenih težav, tudi ta težava vsaj zaenkrat ne bo spremenila mojega mnenja (upajmo da nisem tega rekel prehitro).
Lepo uživajte vsi skupaj.
Aleš
No jaz imam pa trenutno eno drugačno izkušnjo. 17.7.2008 sem poslal prošnjo za povečanje hitrosti iz 1/1 na 10/1. Poslal sem po e-mailu (s priponko prošnje z podpisom). Naslednji dan sem prejel od Naročniške službe (Andreja) odgovor, da so prošnjo prejeli in jo dali v obravnavo.
Danes smo 25.7.2008 in ni nobenega odziva. Tudi 24.7.2008 sem poslal še enkrat e-mail če se kaj dogaja z mojo prošnjo in danes še vedno nobenega odziva.
Tako sem poklical na klicni center in in govoril z nekim gospodom, kateri mi je prijazno vse razložil, da pri meni ni nobenega zahtevka za povečanje hitrosti. Rekel je naj pošljem še enkrat po pošti ali po faksu in da se bi morala stvar urediti. -- Torej bom poslal še enkrat po faksu (čeprav se mi zdi tu najbolj smešno, da se po faksu ali pošti urejajo stravi hitreje kot po e-pošti - glede na to, da je T-2 telekomunikacijsko podjetje (predvsem vse kar je povezano z internetom) ).
Moje vprašanje sledi. Kaj lahko naredim, če moje prošnje neki referent, ki jo dobi ne zabeleži tako kot je potrebno. Ali je sploh kakšna možnost, da to informacijo nekam sporočiš, daj pogledajo, ali so stvar založili? Kajti tudi če imam jaz vsa dokazila, da sem jaz zahtevo poslal in potrdilo, da so jo prejeli, mi še vedno nobeden ne mora garantirati, da se bo stvar tudi uredila (vem da je v interesu obeh strank, da se stvar uredi). Če se pa slučajno ne uredi pa tako ali tako nič ne morem in tudi v klicnem centru ne morejo ničesar sporočiti/narediti/ukrepati .
Bomo torej videli naslednji teden, ko bom še enkrat poslal enak zahtevek po faksu, če se bo stvar uredila kaj hitreje.
Drugače sem s T-2-jem čisto zadovoljen in nimam nobenih težav, tudi ta težava vsaj zaenkrat ne bo spremenila mojega mnenja (upajmo da nisem tega rekel prehitro).
Lepo uživajte vsi skupaj.
Aleš
Moje izkušnje s povečanjem hitrosti je taka, da sem poslal faks, čez pol ure me kliče, da moram resetirat modem, da se bodo nastavitve osvežile.
In to ob 18.00.
Mogoče je razlog to, da se je šlo za pravno osebo ?
In to ob 18.00.
Mogoče je razlog to, da se je šlo za pravno osebo ?
To nebi smelo vplivati...Vsak zahtevek poskušamo rešiti čim prej! Je pa res, da se lahko včasih kaj prej reši, če se pošlje direkt po faxu! Če je poslan po mailu mora bit dopis skeniran, pravilno lastnoročno podpisan in poslan iz veljavnega t-2 maila!