Iz siol ADSL na T-2 Telefon ostane pri Telekomu

Vse o T-2 internetu
Odgovori
saintek
Novinec
T-2: Že imam
Paket: VDSL internet 20/4
Kraj: Ruše
Kontakt:

Iz siol ADSL na T-2 Telefon ostane pri Telekomu

Odgovor Napisal/-a saintek » 15. Jan 2008 ob 16:28

Pozdravljeni
Punca se je odločla, da bo vzela t-2 internet namesto predragega siola. :) Zanima naju samo še ena stvar. Vzeti misli samo internet, telefon bo ostal pri telekomu.
Od ADSL siola že ima ta ADSL delilnik pa me zanima, če se ta delilnik lahko uporabi tudi za priklop T-2 VDSL. Namreč zvedel sem, da se telekomovci radi spravljajo z dostavo tega delilnika in če ima slučajno ona že pravega nebi bilo treba čakati, da telekom to dostavi. In če je pravi koga na t-2 obvestit, da ne rabijo nabavljat drugega delilnika pri telekomu.
Slika

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Iz siol ADSL na T-2 Telefon ostane pri Telekomu

Odgovor Napisal/-a RobertM » 16. Jan 2008 ob 07:34

Delilnik - splitter je telekomova last in ukvarjanje z njim je njihovo delo ;-)
Verjetno se bo pred preklopom oglasil telekomovec , ki bo v centrali preklopil na T-2 letvico in prisel pa ADSL modem.
Preklop TS na T2 naj bi bil usklajen na isto uro,vendar po moji praksi TS odklopi kaksno uro prej.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Iz siol ADSL na T-2 Telefon ostane pri Telekomu

Odgovor Napisal/-a madpanter » 16. Jan 2008 ob 07:38

Delilnik, ki razdeli pri uporabniku signal za telefon in na vdsl signal ti dostavi telekom. Stricu je ta spliter crknil in veselo uporablja adsl spliter, ker mu novega vdsl spliterja še niso dostavili. ;-) za silo lahko uporabljas kar unega z adsl

Upam pa da mislis na tole: Slika
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Odgovori