Odgovor
Napisal/-a shorto » 18. Jan 2008 ob 21:35
lithium: vrjemi da je bolje da vržeš not še eno mrežno u komp pa maš tak tv. Ker sam sm se drmal z 2ma karticama 3 mesce pa nisem z njimi nič dosegel. Resda so ble stare, ampak vsi tukaj pravijo da rabiš samo vhode pa dela kar ni res. Če bi imel Aminota ni problem z Motorolo pa vrjemi da neboš kj preveč dosegel. Slika je bila črno bela, ali je samo blo malo barv, poskakovala uglavenm, res negledljiva. Tak da osebno sem probaval z Pinnacle Rave PRO in Winfast 2000xp kasneje tudi z Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick in povsod je bil enak končni rezultat. Pravtako sem probal vezati gor 80mhzji glinč pa sem pridobil le nekaj barv na sliko, samo se je pa slika sama osvetljevala in zatemnjevala. Vrjemi da sem probal z vsemi pruključki, ki so možno za nakup v Tech Trade, vse dodatke in resno nisem prišel nikamor.
Če nočeš odšteti nevem kakšno količino denarja za Tv tuner ko ti bo dejansko delu ti priporočam da kar tak preko mrežnih zvežeš tv. Osebno pa ne poznam nubenega da bi preko Motorolce imel zvezan TV-tuner tak da bi dejansko delovalo...
Poleg tega če imaš nek poceni analogni tuner in ti preko neke svetske magije rata zvezat motorolo na tunerja (sm prvi pr tebi in dubiš gajbo pira) ne pridobiš nič, kvečemu zgubiš na kvaliteti, če pa morda snemaš oddaje si pa le na boljšem pri temu, da ti ni treba resizat videota, ker preko Tv tunerja ostane v 4:3 (tudi v .avi formatu) medtem ko če snemaš z VLC-om dubiš originalno velikost videota, ki je zelo čudena (pač no resize potreben).