Zdravo!
Prvo se opravicujem, ker je mogoce bilo ze kje napisano, vendar sem na tesnem s časom, (izpiti) in nisem uspel vseh objav prebrat.
Zanima me sledece, odkra pomnim da se je T-2 omenjal v slovenskem, Zemjskem prostoru,

sem poslal 15 (no ne 15 ampak velik) prijav za razlicne pakete, na lokaciji GRM,, Trdinova ulica. Vendar sem po par letih obupal, potem so pa ene pol leta nazaj prsli do bajte in nam porinli en ogromen oranzen kabel direklt do bajte, pa se neki so vrtal, tko da use skup mau cudn zgleda, in nic ne vem kaj kej pomen. Danes sem spet sel na T-2 site in sem iz radvednosti pogledal dostopnost optike in na moje zacudenje pise da je neki mozno, pise samo da ni interno nei zrihtano. Pa me zanima ali je potem optika na Grmu mogoca? Is this the happiest day of my life

?? Aja, se nekaj, tist kabl so nam porinli direkt u klet, kje mislijo pol use to ustimat, ali to sploh "oni" (kdorkoli so?) delajo, ali morm to sam zihtat? Sedaj mam na drugem stuku use skp, in me mau skrbi, ker mam staro bajto, in so zlo debele stene in nevem kok bojo lahk kej vrtal?
No uglavnem, hvala za kakoršne koli odgovore.
LP