Katera televizija je najbolša?
-
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: FTTH: 10 sinhrono
- Kraj: Ljubljana
Katera televizija je najbolša?
Tema gotovo ni nova, lahko pa jo vseeno naredimo zelo koristno. Naj bo jasna, pregledna in predvsem poučna.
Napišite kateri TV (CRT, LCD, plazma) in točno kateri model priporočate za gledanje npr. T-2 televizije. Enostavno napiši kateri TV priporočas (lahko tudi link do naprave) in seveda zakaj (obrazložitev v smislu ... ta TV ima tehnologijo, ki ... bla bla bla). Ne pisat kaj je bolje LCD ali plazma, napište kateri TV je po vašem mnenju najboljši za gledanje IPTV, tako da je slika kar se da najlepša. Napišite tudi ali imate optiko ali preko VDSL.
No da vas vidim ... kaj torej imate ali bi imeli, da bi gledali kar se da najlepšo sliko na IPTV.
PS: Lahko si date duška tudi z modeli TVjev, ki presegajo naše finančne zmožnosti ...
Napišite kateri TV (CRT, LCD, plazma) in točno kateri model priporočate za gledanje npr. T-2 televizije. Enostavno napiši kateri TV priporočas (lahko tudi link do naprave) in seveda zakaj (obrazložitev v smislu ... ta TV ima tehnologijo, ki ... bla bla bla). Ne pisat kaj je bolje LCD ali plazma, napište kateri TV je po vašem mnenju najboljši za gledanje IPTV, tako da je slika kar se da najlepša. Napišite tudi ali imate optiko ali preko VDSL.
No da vas vidim ... kaj torej imate ali bi imeli, da bi gledali kar se da najlepšo sliko na IPTV.
PS: Lahko si date duška tudi z modeli TVjev, ki presegajo naše finančne zmožnosti ...
Re: Katera televizija je najbolša?
Ker je IPTV načeloma standard definition, prideta v poštev le CRT in plasma - LCD je po mojem mnenju primeren samo za bolj kvalitetne (predvsem HD in DVD) vsebine. Glede na to, da so CRTji že malo izumrli, ti svetujem, da pogledaš po plasmah - niso več tako drage, kot so bile včasih 

Če si že damo duška s televizijami vseh televizij, potem je najboljša plasma Pioneer Kuro PDP-LX508D...drejko78 napisal/-a:PS: Lahko si date duška tudi z modeli TVjev, ki presegajo naše finančne zmožnosti ...
pri LCD televizorjih je pa najboljši Sony Bravia KDL-52X3500...
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
umm.. ni kej za razmisljat...
Sony KDL-70X3500
Sony KDL-70X3500
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Sony KDL-46X3000 (tega sem ponosni lastnik slab mesec
)

-
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Osebno nisem mel denarja z plazmo ali LCD tak da sm kupu edini CRT z HD podporo od Philipsa. Točne številke ne vem ga maš pa v vseh Big Bang-ih pa Harvey Norman-ih. Sem kar zadovolen, edino kar manjka je dodatek k mojemu egotu da bi mel plazmo
drugače sem pa zadovoljen pa sm dal zanjga 400€.

-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Jaz mam Philips LCD PFL7332 in sem zadovoljen.
Sem ti sicer že na STju napisal...
T-2 TV izgleda zelo lepo na 21'' CRT-ju (Sony Trinitron), nekoliko slabše pa na 29'' CRT-ju (Loewe Profil).
LPd
T-2 TV izgleda zelo lepo na 21'' CRT-ju (Sony Trinitron), nekoliko slabše pa na 29'' CRT-ju (Loewe Profil).
LPd