Hja0 no mene samo zanima kdaj se bo T-2 končno nehal jahat pa ta TV poštimal. Ni dovol da je Travel zjeban zdj že Zone Reality nima zvoka... Mislim zadnje čase je televizijska ponudba T-2-ja popolnoma zanič. Ko podpišeš pogodbo za kobajagi 148 kanalov jih pravilno deluje 100 od tega ostalo je za v smeti. Kaj se bo morda ta Tv kdaj poštimal, če se nebo bolje da povete pa grem na SiOl da vam ne murim več tuki in ne zgubljam več živcov z to televizijo...
OK morda sem se res raz*** z zgornjim odtsavkom, amapk na telemachu smo meli 60 kanalov, ki so nonstop delovali kot se spodobi pri T-2-ju je pa nonstop neki narobe. Nevem zakaj SiOL nima takih bednih problemov, nevem zakaj majo EGP tut oni lahko poštiman kot se spodobi itd...
Zone Reality zvok?!
-
- T-2jevec
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Re: Zone Reality zvok?!
in kolk časa si meu njihovo televizijo da si lahko podal ta podatek?
kolk časa si imel ti da veš da je boljša?
ima kolega in v primerjavi s t2...sta tam tam nekje oz. mu siol drka bl k men t2. ˙(men razen porodnih težav dela perfektno)

ima kolega in v primerjavi s t2...sta tam tam nekje oz. mu siol drka bl k men t2. ˙(men razen porodnih težav dela perfektno)
-
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
heh to ej s5 kolega kolega.. Kot telemach ko vsi pravijo kak vn meče nonstop jst pa z njim nisem mel izpada TV-ja 2 leti.
Osebno sem mel Siol 2 leti in sem na T-2 prešaltal seveda zaradi cene in HD-ja. Ne pa zato da bi mel kakeršnekoli probleme z njim. Meni je Siol delal perfektno, nikol se niso dogajale take bedne fore kot kle, kot so srbski podnapisi na travl-u namesto slovenskih itd..
Osebno sem mel Siol 2 leti in sem na T-2 prešaltal seveda zaradi cene in HD-ja. Ne pa zato da bi mel kakeršnekoli probleme z njim. Meni je Siol delal perfektno, nikol se niso dogajale take bedne fore kot kle, kot so srbski podnapisi na travl-u namesto slovenskih itd..
- HunterMan
- Model
- Paket: T4 VDSL + zamik + XL shema
- Kraj: Ljubečna - 1,5km zračne linije
Imam Siol TV pa do še nisem imel problemov - dela kot namazanSapraMis napisal/-a:Siol nima tako bednih problemov?Imaš prav ima še bednejše...

Razočaran nad T-2 od 1.5.2013