Optika v NM
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Re: Optika v NM
Sveti že na: Nad mlini, Šegova, Straška, Ljubljanska. (ne cele ulice, samo par priključkov).
-
- Model
- Paket: T3 OPTIKA 10/10-MOBILE
Ja, če si sam v hiši, je že 100% soglasje, če pa npr. živi v hiši še tašča, pa je ona proti, imaš pa samo 50% soglasij in je to premalo...BigZZ2 napisal/-a:Teh 51% nimam pojma o čem govorijo ker živim v hiši?
-
- Novinec
- Paket: 1/1
- Kraj: NOVO MESTO
ok
danes klical na telekom in teta mi prijazno pove da lahko brez problema grem na 20/20 optiko
sem na Seidlovi.cena je 26 eurov toliko kot sedaj placujem pri t-2 za 1/1 + ip telefon
vezave ni in lahko kasneje presaltam nazaj na t-2
zato vas kateregakoli tukaj sprasujem
KDAJ bo optika na seidlovi??
ce je se to par mesecev bom presaltal,ceprav ne rad
kaj lahko uporabljam telekom optiko in sele nato se odjavim od t-2?
nocem da bi bil par dni brez neta preden bi to selitev iz t-2 na telekom naredili
hvala za odgovore
lp
Borut
danes klical na telekom in teta mi prijazno pove da lahko brez problema grem na 20/20 optiko
sem na Seidlovi.cena je 26 eurov toliko kot sedaj placujem pri t-2 za 1/1 + ip telefon
vezave ni in lahko kasneje presaltam nazaj na t-2
zato vas kateregakoli tukaj sprasujem
KDAJ bo optika na seidlovi??
ce je se to par mesecev bom presaltal,ceprav ne rad
kaj lahko uporabljam telekom optiko in sele nato se odjavim od t-2?
nocem da bi bil par dni brez neta preden bi to selitev iz t-2 na telekom naredili
hvala za odgovore
lp
Borut
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Storitvi preko optike in preko parice parice sta neodvisni. Lahko recimo naročiš storitve pri telekomu in potem, ko ti zalaufa odpoveš pri T-2. Ni razloga za paniko! 

Optika 100/10
- toni
- Guru
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Panika je lahko edino zato, ker ni od nikjer edine prave optike
. Sicer jih vidim za vsakim vogalom na desni strani Krke, na Seidlovi jih pa ni in ni
. Mene tud že pošteno mika da bi prešaltal na nepravo ampak delujočo optiko pri T1. 

Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
- toni
- Guru
- Kontakt:
Kaj je zdej NN, boš dal kak info ven, kdaj bo pri meni zasvetila edina prava optika

- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
zakaj bi pa TS bila neprava optika? Ne nasedaj marketinškim foram in vzami TS optiko pa magar za 1 mesec. Sej ni vec vezave ce ne vzames nobene akcijske ponudbe 

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Novinec
- Paket: 1/1
- Kraj: NOVO MESTO
no pa dajmo malo racunat 
vzamemo obdobje enega leta
recimo da vzamem telekom optiko 20/20 za ceno 26 € x 12 = 312 € letno
ce vzamem akcijo 4 mesece brezplacno +8 mesec po 26 € = 208 €.upostevamo to varijanto
gremo na primer t-2
ce bi z februarjem startala optika v novem mestu-seidlova 10/10 14€x12= 168 €
se pravi smo 208-168 = 40€(ne upostevamo pac da je ena 10 druga pa 20)
toliko smo v minusu oz. na slabsem ce bi vzeli telekomovo optiko z februarjem pa bi jo imel tudi ze t-2
vsak mesec ko na t-2 ni optike se ta minus zmanjsa za 12 €.
ce bi bila optika v marcu je to samo se 28 eurov minusa
ce starta v aprilu je to 16 eurov minusa
in ce starta maja smo na istem
se pravi, ce predpostavimo da bo na seidlovi ali kje drugje v nm sele maja optika je vseeno ali sedaj
vzamem za eno leto telekom optiko,ali pa sele z majem t-2,s tem da na telekomu jo imas ze lahko z februarjem
zakljucek:
v mojem primeru je ta situacija taka da sedaj placujem 26 € - to je cena telekomove optike pa imam 1/1 linijo
isto bom placeval samo da bom sel iz 1/1 na 20/20.
cez eno leto se pa zopet slisimo ko bom presaltal nazaj na t-2 ker vseeno ne rabim 20/20 in mi 10/10 cist zadostuje
upam da sem komu olajsal odlocitev kaj narediti
verjamiti mi optike ce bo na t-2 mogoce c zacetku aprila to pa je 16 € vec.to je malo vec kot euro na mesec.ZANEMARLJIVO
pa lep pozdrav

vzamemo obdobje enega leta
recimo da vzamem telekom optiko 20/20 za ceno 26 € x 12 = 312 € letno
ce vzamem akcijo 4 mesece brezplacno +8 mesec po 26 € = 208 €.upostevamo to varijanto
gremo na primer t-2
ce bi z februarjem startala optika v novem mestu-seidlova 10/10 14€x12= 168 €
se pravi smo 208-168 = 40€(ne upostevamo pac da je ena 10 druga pa 20)
toliko smo v minusu oz. na slabsem ce bi vzeli telekomovo optiko z februarjem pa bi jo imel tudi ze t-2
vsak mesec ko na t-2 ni optike se ta minus zmanjsa za 12 €.
ce bi bila optika v marcu je to samo se 28 eurov minusa
ce starta v aprilu je to 16 eurov minusa
in ce starta maja smo na istem
se pravi, ce predpostavimo da bo na seidlovi ali kje drugje v nm sele maja optika je vseeno ali sedaj
vzamem za eno leto telekom optiko,ali pa sele z majem t-2,s tem da na telekomu jo imas ze lahko z februarjem
zakljucek:
v mojem primeru je ta situacija taka da sedaj placujem 26 € - to je cena telekomove optike pa imam 1/1 linijo
isto bom placeval samo da bom sel iz 1/1 na 20/20.
cez eno leto se pa zopet slisimo ko bom presaltal nazaj na t-2 ker vseeno ne rabim 20/20 in mi 10/10 cist zadostuje
upam da sem komu olajsal odlocitev kaj narediti
verjamiti mi optike ce bo na t-2 mogoce c zacetku aprila to pa je 16 € vec.to je malo vec kot euro na mesec.ZANEMARLJIVO

pa lep pozdrav
-
- Faca
- Paket: T-4 100/10 edina prava optika
- toni
- Guru
- Kontakt:
Najbolj čudno mi je pa to da kao optika v NM že dela, samo kot nalašč ni forumaš, niti noben forumaš ne pozna nobenga ki bi to čudo od fibra že mel

- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Dela dela, brez skrbi. Že kar nekaj priključkov. Sem ti par postov višje napisal ulice na katerih že 100% sveti.
- toni
- Guru
- Kontakt:
Ampak da ni pa noben na forumu je pa tud čudno no
. Jst bi se šel tud na T1forum al ker že pohvalt da mam fiber od T2 

- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Poglej, koliko naročnikov ima t-2, na forumu pa nas je 3000. Mali procent 

Jaz pa obotavljam iti na T1 optiko, ker se bom navadil na 20/20 in potem težko prešel nazaj na 2x manjšo hitrost. Manj kot 20 pa Siol nima. Saj ne da sem hitrostni frik, samo navajen sem da z menjavo ponudnikov vedno pridobivam na bandwidthu.
10/10 je vrh glave .... dokler se ne razvadiš z 20/20. Hitrost oz občutek zadovoljivosti je povsem relativna stvar. Se spomnim ko sem komaj pred dvemi leti govoril da je 1/1 povsem dovolj...Itak mi je pa bandwidth predvsem pomemben zaradi uplouda.
Poleg tega si od vedno želim imeti zares poceni hiter internet, kar 26 € nekako za moje standarde še vedno ni.
10/10 je vrh glave .... dokler se ne razvadiš z 20/20. Hitrost oz občutek zadovoljivosti je povsem relativna stvar. Se spomnim ko sem komaj pred dvemi leti govoril da je 1/1 povsem dovolj...Itak mi je pa bandwidth predvsem pomemben zaradi uplouda.
Poleg tega si od vedno želim imeti zares poceni hiter internet, kar 26 € nekako za moje standarde še vedno ni.