Tako kot mora bit

Naloadaj si DUMETER in potem preveri, koliko dejansko dobiš v downloadu. Če ne bo točno 1 Mbps, se lahko spet pritožiš. Tale test je dober, ampak ga moraš prav brati - prikazuje ti le neto podatke.morphx napisal/-a:NN meni je zal, ampak nism zadovoljn z mojim downloadom, 940kbps je premalo za takozvani 1Mbps.
ja se, pa kaj? trudim se da bi imel rezultat vsaj tako dober kot sem ga imel na Siolu. in je bil zmeraj okoli 1000, vcasih pikico manj, nikoli pa 940.slow_slow napisal/-a:morphx napisal/-a:NN meni je zal, ampak nism zadovoljn z mojim downloadom, 940kbps je premalo za takozvani 1Mbps.
a se norca delaš?
Ok, sem se zloadal, in ti dam prav. Ce kaze neto podatke pomeni, da je vredu.Navadni Nimda napisal/-a:Naloadaj si DUMETER in potem preveri, koliko dejansko dobiš v downloadu. Če ne bo točno 1 Mbps, se lahko spet pritožiš. Tale test je dober, ampak ga moraš prav brati - prikazuje ti le neto podatke.morphx napisal/-a:NN meni je zal, ampak nism zadovoljn z mojim downloadom, 940kbps je premalo za takozvani 1Mbps.