Točno tako nastaviš mu lahko kaj hočeš, najbolj zanimive pa so kombinacije z katerimi odpraviš moteče oblike komand na originalnem daljincu.
Vse kar je potrebno je da si vzameš čas in lepo povrsti nastaviš kaj rabiš.
PS: sem se ravno igral malo čez vikend. Ker mi TV podpira PiP in ima malo smešen način določenih funkcij na originalnem daljincu sem si naredil svoje.
- če si želel medsebojno zamenjati obe sliki v sistemu PiP si moral pritisniti prvo tipko za aktiviranje PiP, takrat se ti za cca 10s pojavi na ekranu menu z štirimi tipkami (rdeča rumena zelena modra) vsaka od teh tipk ima svojo funkcijo, ena od teh je da ti zamenja obe sliki med seboj. Torej če želim preklopiti PiP kanala med seboj pač pritisneš prvo tipko PiP in kasneje ustrezno tipko. To kombinacijo sem sedaj naredil kot eno funkcijo na harmonyju in samo z eno tipko zamenjam obe sliki. Naslednji podvig ki se ga moram lotiti pa je da mi bo zamenjal zadnja dva programa katera sem gledal. Tako upam da se bom rešil nadležnih reklam pri kakšnem športnem dogodku katerega pač hkrati prenašata dva programa. Recimo formula 1 bo že prva.
Daljinski upravljalnik
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Re: Daljinski upravljalnik
Ja, pri naši hiši je hudič, ker se "tastara" noče in noče navadit Harmony-ja. Tako mi vedno zbrka statuse, ki si jih je Harmony zapomnil z originalnimi daljinci. Ko boš prinesel Harmonyja k hiši, skrij vse ostale daljince, da jih nihče ne najde. 

-
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
- Kraj: Maribor - Limbuš
Re: Daljinski upravljalnik
še oljša varijanta prerežeš kabel ki gre od baterija stran pa stari več ne dela