Poznam ljudi, ki so oddaljeni več od 1200 m in dela brez problemov, nekateri pa že pri 1100 m ne gre skozi.

Mogoče vaša mnenja predvsem pa izkušnje.
Pa še nekaj, kaj je mogoče kaj na Telekomovi strani, če povezave ni mogoče vzpostaviti nad določeno oddaljenost od centrale, mislim predvsem na te famozne prenapetostne zaščite ali kaj podobnega in ali je uspel kdo kaj doseči s telekomom.

pa bi bil frajer
 pa bi bil frajer   ne res nevem so rekli da nebo slo pa so prisli tehniki in so zrihtal je pa res in potrjujem kar govorijo na t-2 da mora biti vse cisto to mislim omarico kontakti morajo biti lepo ocisceno. Meni nastaja zeleni volk na bakru k nekje voda baje not tece pa so mi ze enkrat cisli t-2jevci takrat se mi je povezu z 8/512 pol drugic so malo bolj ocistli pa se je povezu z 9/1,2
  ne res nevem so rekli da nebo slo pa so prisli tehniki in so zrihtal je pa res in potrjujem kar govorijo na t-2 da mora biti vse cisto to mislim omarico kontakti morajo biti lepo ocisceno. Meni nastaja zeleni volk na bakru k nekje voda baje not tece pa so mi ze enkrat cisli t-2jevci takrat se mi je povezu z 8/512 pol drugic so malo bolj ocistli pa se je povezu z 9/1,2

, sicer pa itak vzemte PRD in prenos številke kmalu bojo tudi brezični VOIP telefoni tako da če ste zelo navezani na svoje ISDN aparate bojo v jeseni tudi brezični voip aparati.
, sicer pa itak vzemte PRD in prenos številke kmalu bojo tudi brezični VOIP telefoni tako da če ste zelo navezani na svoje ISDN aparate bojo v jeseni tudi brezični voip aparati.