NN slučajno veš če bo kaj v tej smeri od mb proti dravogradu

edino upanje, ki še je da ker smo čist zraven MB, da mogoče kdaj(v neslednjih 15tih letih) se pojavi kaj drugega kot SIOL preko parice in TRIERA preko kabelske
 edino upanje, ki še je da ker smo čist zraven MB, da mogoče kdaj(v neslednjih 15tih letih) se pojavi kaj drugega kot SIOL preko parice in TRIERA preko kabelske 
hm.. kako je pa z centralo v Bakovcih?Navadni Nimda napisal/-a:Od 2 do 6 mesecev, odvisno od tipa central. Imam samo obrise podatkov, pa še ti so neuradni. Nočem dajati brez veze lažnega upanja. Zato bom kaj povedal le, če bo ziher (ali skoraj ziher), da nekje centrala bo in vsaj do-6-mesecev-natančno napovedal datum.

kamnica ko ma veliko kapitala
 kamnica ko ma veliko kapitala 

Ma jaz tam še SiOL-a ne morem dobiti
  Ma jaz tam še SiOL-a ne morem dobiti   Pretiravam, najnižji Internet paket bi šel, IPTV pa ni šans. Sploh pa ko šiša Telekom in SiOL. Mene so buzerirali, da najprej zgradimo telefonski priključek nakar bo "bomo videli pol kaj se bo dalo narditi"
  Pretiravam, najnižji Internet paket bi šel, IPTV pa ni šans. Sploh pa ko šiša Telekom in SiOL. Mene so buzerirali, da najprej zgradimo telefonski priključek nakar bo "bomo videli pol kaj se bo dalo narditi"    Pa saj nisem na glavo padel. Sem jim rekel, da lahko zgradijo in stestirajo na lastne sroške, jaz klasičnega telefona ne rabim. Sem jim pa ponudil, da v primeru vzpešne povezave (Internet + televizija) krijem polovico "izgradnje telefonskega priključka", saj je prejšnji lastnik bil naročnik Telekoma (prekinil naročniško razmerje, če se ne motim pred tremi leti) - drat je še vedno potegnjen od droga do vtičnice v hiši.
  Pa saj nisem na glavo padel. Sem jim rekel, da lahko zgradijo in stestirajo na lastne sroške, jaz klasičnega telefona ne rabim. Sem jim pa ponudil, da v primeru vzpešne povezave (Internet + televizija) krijem polovico "izgradnje telefonskega priključka", saj je prejšnji lastnik bil naročnik Telekoma (prekinil naročniško razmerje, če se ne motim pred tremi leti) - drat je še vedno potegnjen od droga do vtičnice v hiši.

Si pogledal mogoče?Navadni Nimda napisal/-a:Vsi, za katere sem bil vprašan, razen Bukovice in Dutovlje so na seznamu. Za te dva še ne vem, ker moram še enkrat v un fajl pogledati.