Kako sem prišel do optike

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
rox
Novinec
T-2: Že imam
Paket: internet 10/10 in TV

Kako sem prišel do optike

Odgovor Napisal/-a rox » 25. Feb 2008 ob 02:37

Že pred precej časa (še preden so povečali internetne pakete) sem naročil 5/5 internet in TV.

Čakal sem dobra dva tedna, potem so poslali dva fanta, ki naj bi zadevo zrihtala. Bil sem prepričan, da to je to, zato sem, ko sta fanta prišla že populil stalo napeljavo od telemacha. Zato sem res pisano pogledal, ko sta mi rekla, da onadva nista tega prišla priklopit, ampak da sta prišla samo nekaj pripravit. Potem sta mi odrezala dva utp kabla in šla.

Drugi je prišel en fant, ki je potegnil optični kabel od stanovanja do kleti.

Tretji je prišel eden, ki je zvaril optični kabel in preveril, ali gre signal skozi.

Četrti mi je prinesel optični switch, ne pa STBja za TV. Potem sem šel sam iskat STB in ga priklopil.

Od takrat naprej imam zelo malo problemov. Mislim, da mi je v dobrem letu internet crknil ene dvakrat, nič več, TV dela, ne kocka in generalno nimam nobenih problemov.

Suma sumarum: T2 so totalno nesposobni in neorganizirani, na supportu imajo totalne mutavce, ki pojma nimajo o čem govorijo (klical sem in rekel, da bi rad naročil optiko, kreten pa mi je začel razlagati, kako morajo najprej poslati poizvedbo na telekom), tisti ki hodijo priklapljat so totalni prasci (kliče te, da pride čez 15 minut in če te ne bo doma, bo prišel šele čez en teden), neorganizirani so u nulo (štirikrat so mi prišli priklapljat, pa niso vsega porihtali), ampak ko je enkrat priklopljeno, dela. Ko si enkrat dal skozi priklop in vse te njihove retardirane scene, ti ni več potrebno klicati na njihov support in tudi onih support mutavcev ne slišiš več, potem nimaš več nikakršnih problemov. Ko t2 enkrat priklopi, zadeva dela in potem je vse v redu.

Evo, to so moje izkušnje.

LP,
Rox

Uporabniški avatar
Fry
Legenda
Paket: FTTH 10/10, 3xTV, Telefon
Kraj: Koper

Re: Kako sem prišel do optike

Odgovor Napisal/-a Fry » 25. Feb 2008 ob 11:21

Vse lepo in prav, ampak zakaj se ne držiš pravil, ki so lepo napisani zgoraj v okvirčku ....

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Re: Kako sem prišel do optike

Odgovor Napisal/-a KoMar » 25. Feb 2008 ob 13:57

Premaknivši v Splošno. Tista pravila niso za hec, ampak zato, da je vse skupaj bolj pregledno.

Odgovori