Zaradi selitve sem se oglasil na T -2 v Kranju in vprašal kaj moram narediti, da peselim priključek (internet in telefon). Skupaj s sodelavko T-2 sva izpolnila pogodbo in jo poslala. Na novi lokaciji so mi priklopili internet in telefonijo, opremo sem prenesel iz stare lokacije.Pattona sem obdržal stareega, ker je bil že skonfiguriran. Na T-2 v Kranju sem skupaj z njihovo sodelavko odpovedal priključek na starem naslovu. Izrecno semjo vprašal, če bo telefon še delal po odpovedi. Zatrdila mi je, da bo. Po treh tednih mi telefon preneha delati. Na T-2 mi povedo, da sem odjavil telefon in da so vrnili številko Telekomu.
Po pritožbi in zahtevi po vrnitvi številke, ki je bila seveda negativno rešena, me moti naslednje: T-2 pravi, da je številko vrnil Telekomu. Zakaj potem še veno telefon zvoni, če me kliče prijatelj iz Dunaja, oz. neka agencija za ankete iz 059 omrežja?
lp
tine
T-2 vrnil številko na T-1
Re: T-2 vrnil številko na T-1
Te selitve so vedno problematične. Ti bi se moral zadeve lotiti drugače. Najprej vzpostaviti internet na novi lokaciji, potem pa leteti na T-2 in zahtevati prenos številke na novo naročniško številko (na novi lokaciji) ter odpovedati internet na stari naročniški številki (stari lokaciji).
Žal zaposleni v poslovalnicah in na HDju niso usposobljeni za takšne in drugačne izjeme primere, ki doletijo navadnega smrtnika!
Tudi jaz sem imel neko izjemno zadevo za uštimat... najprej kar sem naredil je to, da sem prosil NNja, da sporoči administraciji naj me pokličejo... tam sem dobil kompetenten odgovor, kaj mi je za storiti... pa še vseeno sem se kasneje še dvakrat slišal z njimi, da ja ne bi šlo kaj narobe!
Žal zaposleni v poslovalnicah in na HDju niso usposobljeni za takšne in drugačne izjeme primere, ki doletijo navadnega smrtnika!
Tudi jaz sem imel neko izjemno zadevo za uštimat... najprej kar sem naredil je to, da sem prosil NNja, da sporoči administraciji naj me pokličejo... tam sem dobil kompetenten odgovor, kaj mi je za storiti... pa še vseeno sem se kasneje še dvakrat slišal z njimi, da ja ne bi šlo kaj narobe!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!