Našel sem sliko, ki potrduje, da lahko prikopiš usb ključek na amino 110 (url slike: http://www.netup.tv/ru-RU/images/amino_110_flash.jpg), ne vem pa če to deluje na T-2jevemu aminuT-2 ni proizvajalec Aminotov zato je možno da tisti USB nebo nikoli v uporabi. Sicer pa ideja da bi dal ključ notri in bi imel predvajalnik glasbe ne zdi slaba (za tiste, ki tega nimajo na DVD playerju
PVR ali nPVR
-
NOD 32
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 10/2 + IPTV + IPTEL
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Re: PVR ali nPVR
Na T-2 sem spravil že 1250 uporabnikov 
- Surfer
- Navdušenec
- Paket: all in one :)
Sam hardware omogoča veliko več kot software, tako da je odvisno od T-2ja ali bo bo uporabnikom omogočil razne bonbončke. Zaenkrat so odgovori bolj negativni, vsaj če sklepam po tem forumu.
- music95
- Nadebudnež
- Paket: 1/256, TV, IP + PSNT TEL
Si bil res priden ja... Sam dj pr t-2 kluč notr pa bomo vidl, če se do kj zgodl. T-2 tega ne podpira (čeprav bi bilo fino če bi). Možno pa je, da tudi nikoli ne bo (če bo šlo tko naprej da bomo na puzla 3 mesce čakal). Pri kom se pa da ključ notri dat pa da dela je pa čist brezveze ugibat.NOD 32 napisal/-a:Našel sem sliko, ki potrduje, da lahko prikopiš usb ključek na amino 110 (url slike: http://www.netup.tv/ru-RU/images/amino_110_flash.jpg), ne vem pa če to deluje na T-2jevemu aminuT-2 ni proizvajalec Aminotov zato je možno da tisti USB nebo nikoli v uporabi. Sicer pa ideja da bi dal ključ notri in bi imel predvajalnik glasbe ne zdi slaba (za tiste, ki tega nimajo na DVD playerju
Lp
- mahi
- Legenda
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
Do konca meseca nas loči le še 11 dni. Ali ga boste spravit skupaj v teh 11 dneh, da ne ob na koncu vse skupaj izpadlo ko prvoaprilska šala?Navadni Nimda napisal/-a:Saj smo rekli - konec marca, če bo vse po sreči.
-
T2_Delavec
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Zadevo uspešno testira par tavžent uporabnikov. Zaenkrat zgleda, kot da dela kot se spodobi! 
Optika 100/10
-
T2_Delavec
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Ne me basat! Zakaj jaz nisem nikoli med temi "par tavženitimi" uporabniki, pa naj si gre za UMTS, PVR ali pa kaj tretjega... prosim ne trosi yurlabuč.Navadni Nimda napisal/-a:Zadevo uspešno testira par tavžent uporabnikov. Zaenkrat zgleda, kot da dela kot se spodobi!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 
- odpisani
- Model
- Paket: Oranžni diamant - FTTH
- Kraj: Ljubljana - Dravlje
Tudi mene zadanejo skoraj vse telefonske ankete, o čem takem pa lahko samo berem (sanjam)!
- mahi
- Legenda
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
Mogoče bi bilo bolje zastavit vprašanje kot:
Kako lahko pridem med testerje. Mislim, da bi sami uporabniki, ki to želijo bili lahko najboljši testerji, seveda pod določenimi pogoji.
Kako lahko pridem med testerje. Mislim, da bi sami uporabniki, ki to želijo bili lahko najboljši testerji, seveda pod določenimi pogoji.
-
DixieFlatline
- Navdušenec
- Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
- Kraj: Kranj
Ma da tole kmalu zalaufa al pa se javljam za testerja! Pa nism vedu da delavci na T-2 skupaj z žlahto skupaj štejejo kar 1000 duš:)
HulaHop naokrog!
-
DixieFlatline
- Navdušenec
- Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
- Kraj: Kranj
-
killah bee
- Navdušenec
- Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)